Kylie Jenner mellnövelő krémmel traktálja rajongóit

Forrás: AFP/Craig Barritt -
Kylie Jenner reklám Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal valóságshow-sztár már másodjára próbálja meg a követői figyelmét felhívni a termékre, pedig már az első posztja miatt is elítélték.

Kylie Jenner nem bír leállni a mellnövelő krém reklámozásával. A fiatal celeb most éppen a Valentin-nap kapcsán tette közzé Instagram-oldalán a terméket, mivel szerinte ezzel tökéletesen felkészülhet mindenki a szerelmesek napjára.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Kylie Jenner már nyáron is megpróbálta egyszer a rajongóira erőltetni a fenék - és mellnövelő csodaterméket. A követői viszont azzal vádolták, hogy valószínűleg pénzt kap a reklámokért. Valamint sokan azt is hozzátették, hogy Kylie nem ennek a kenőcsnek köszönheti kerek idomait, hanem sebészeti beavatkozásoknak.

Forrás: Instagram/Kylie Jenner

A TMZ felkereste a terméket forgalmazó céget, akik viszont azt állítják, hogy semmi közük az egészhez. Elmondták, hogy nem fizetnek a fiatal celebnek. Teljesen ingyen, saját meggyőződéséből reklámozza a krémet.

A rajongók eldobták az agyukat Lilu bikinis fotói láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenek-bikinis-fotoi-lattan-a-rajongok-eldobtak-az-agyukat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője éppen Dubaiban nyaral, ahonnan nagyon dögös fotókat posztolt, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. TV + SztárokOrigoNádai Anikó újra forgat - Visszatért az RTL Klubhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-nadai-aniko-az-rtl-klulb-sztarja-visszatert-forgatni-szabo-zsofi-musoraban.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja Szabó Zsófival pózolt, és sejtelmesen jelezte: együtt készülnek valamire a stúdióban. TV + Sztárok--Tengeri csillagokkal a fenekén napozik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160209-bodi-sylvi-modell-es-szorfozo-tengeri-csillagokkal-a-feneken-napozik.htmlAz egykori playmate, aki manapság szörfözőként ténykedik, képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak, és mutatta meg, milyen különleges módszerét választotta a napozásnak. TV + Sztárok--Nem kímélik a nézők Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20160209-tatar-csilla-megjelenese-ota-nott-a-magyarorszag-szeretlek-vetelkedo-nezettsege.htmlSok kommentelő, és rajongó felháborodását fejezte ki, amiért a Magyarország, Szeretlek! csapatkapitányait is leváltották. A vetélkedő nézettsége azonban nem őket igazolja. TV + Sztárok--Gájer Bálint keményen kritizálta A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-gajer-balint-a-tv2-the-voice-musorabol-megismert-enekeskemenyen-kritizalja-a-dal-zsurijet.htmlA Dal 2016 harmadik elődöntőjéből esett ki a The Voice-ban megismert énekes, aki a történtek után megírta szókimondó véleményét a verseny zsűrijéről. TV + SztárokOrigoGuggolva mondott beszédet a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-helen-mirren-70-eves-szineszno-guggolva-mondott-beszedet-a-golden-kamera-dijatadon.htmlNemcsak megjelenésével kápráztatta el a hamburgi Golden Kamera-díjátadó közönségét, hanem fittségével is: Helen Mirren egy apró baki miatt guggolva köszönte meg az elismerést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.