Uber-sofőrnek állt Pityinger Péter, alias Kicsi Dope

2016.02.09. 11:04

Szokásos uberezésnek indult, egy viccesen szürreális élmény lett belőle. A kiérkező autó volánja mögött nem más ült, mint Dopeman kisöccse, a szinténrapper és jazzgitáros Pityinger Péter.

Tegnap este 6 óra körül, mit sem sejtve álltam és vártam az uberemre. Az applikáció szerint 5 percre volt tőlem az autó, amit egy bizonyos Pityinger vezetett - ez a név volt megadva a sofőrömnél. A nevet olvasva kicsit elméláztam, ismerős volt, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. 

Letelt az 5 perc, megérkezett az autó, beültem, a volán mögött pedig egy ismerős arc köszönt rám. A legnagyobb meglepetésemre tegnap este személyesen Pityinger Péter, alias Kicsi Dope szállított haza.

Forrás: Youtube

A nagyszájú rapper és jazzgitáros a nagyjából 15 perces utunk alatt a fél életét elmesélte nekem, úgy, hogy igazából kérdeznem sem kellett. Megtudtam, hogy a zenélés mellett bátyjával, Dopemannel körülbelül 1 évvel ezelőtt belevágtak a póthajbizniszbe is , egészen konkértan egy póthajszalont nyitottak Budapesten a 13. kerületben - a szépülni vágyó, raprajongó lányok legnagyobb örömére.

Emellett mindössze 4 napja kezdte el az uberezést, amit eddig kifejezetten élvez.

Nem mindennapi utunk alatt a hazai celebvilág krémje is szóba került, többek között Majkáról, Ganxsta Zoleeról, Szabó Győzőről, de még Andy Vajnáról is mesélt egy-két kulisszatitkot. Egy szó mint száz, Kicsi Dope egy kifejezetten barátságos, no meg beszédes uber-sofőr.

Kedves rajongók, uberezésre fel! Értetek is eljöhet még Pityinger Péter! 

Kicsi DopePityinger PéterUber