Uber-sofőrnek állt Pityinger Péter, alias Kicsi Dope

Forrás: Youtube -
Kicsi Dope Pityinger Péter Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokásos uberezésnek indult, egy viccesen szürreális élmény lett belőle. A kiérkező autó volánja mögött nem más ült, mint Dopeman kisöccse, a szinténrapper és jazzgitáros Pityinger Péter.

Tegnap este 6 óra körül, mit sem sejtve álltam és vártam az uberemre. Az applikáció szerint 5 percre volt tőlem az autó, amit egy bizonyos Pityinger vezetett - ez a név volt megadva a sofőrömnél. A nevet olvasva kicsit elméláztam, ismerős volt, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget.

Letelt az 5 perc, megérkezett az autó, beültem, a volán mögött pedig egy ismerős arc köszönt rám. A legnagyobb meglepetésemre tegnap este személyesen Pityinger Péter, alias Kicsi Dope szállított haza.

Forrás: Youtube

A nagyszájú rapper és jazzgitáros a nagyjából 15 perces utunk alatt a fél életét elmesélte nekem, úgy, hogy igazából kérdeznem sem kellett. Megtudtam, hogy a zenélés mellett bátyjával, Dopemannel körülbelül 1 évvel ezelőtt belevágtak a póthajbizniszbe is , egészen konkértan egy póthajszalont nyitottak Budapesten a 13. kerületben - a szépülni vágyó, raprajongó lányok legnagyobb örömére.

Emellett mindössze 4 napja kezdte el az uberezést, amit eddig kifejezetten élvez.

Nem mindennapi utunk alatt a hazai celebvilág krémje is szóba került, többek között Majkáról, Ganxsta Zoleeról, Szabó Győzőről, de még Andy Vajnáról is mesélt egy-két kulisszatitkot. Egy szó mint száz, Kicsi Dope egy kifejezetten barátságos, no meg beszédes uber-sofőr.

Kedves rajongók, uberezésre fel! Értetek is eljöhet még Pityinger Péter!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.