Daniel Craig Benedict Cumberbatch világsztár Szinetár Dóra London Charlie Chaplin Madame Tussaud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Londonban kapta lencsevégre többek között Daniel Craiget.

Szinetár Dóra a kislányával utazott Londonba, ahol a Madame Toussauds múzeumban is jártak, és igazán menő képeket készítettek. A színésznő Charlie Chaplinnel, Daniel Craiggel és Benedict Cumberbatch viaszszobrával pózolt.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra
Kylie Jenner mellnövelő krémmel traktálja rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160209-kylie-jenner-mellnovelo-kremet-reklamoz-az-instagram-oldalan.htmlA fiatal valóságshow-sztár már másodjára próbálja meg a követői figyelmét felhívni a termékre, pedig már az első posztja miatt is elítélték. TV + Sztárok--A rajongók eldobták az agyukat Lilu bikinis fotói láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenek-bikinis-fotoi-lattan-a-rajongok-eldobtak-az-agyukat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője éppen Dubaiban nyaral, ahonnan nagyon dögös fotókat posztolt, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. TV + SztárokOrigoUber-sofőrnek állt Pityinger Péter, alias Kicsi Dopehttp://www.life.hu/sztarok/20160209-pityinger-peter-alias-kicsi-dope-dopman-occse-uber-sofor.htmlSzokásos uberezésnek indult, egy viccesen szürreális élmény lett belőle. A kiérkező autó volánja mögött nem más ült, mint Dopeman kisöccse, a szinténrapper és jazzgitáros Pityinger Péter. TV + Sztárok--Nem kímélik a nézők Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20160209-tatar-csilla-megjelenese-ota-nott-a-magyarorszag-szeretlek-vetelkedo-nezettsege.htmlSok kommentelő, és rajongó felháborodását fejezte ki, amiért a Magyarország, Szeretlek! csapatkapitányait is leváltották. A vetélkedő nézettsége azonban nem őket igazolja. TV + Sztárok--Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Kézrátétellel gyógyít Shygys Julianhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-kezratetellel-gyogyit-shygys-julian.htmlGajdos Attila, akit a Shygys-korszak tinilányai Julianként ismerhettek, már nem csak a női szíveket dobogtatja énekléssel, egészen más területet tevékenykedik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.