Ügyvédi irodában, asszisztensként dolgozik Zimány Linda

ügyvéd Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu információi szerint ügyvédi irodában helyezkedett el Zimány Linda. Az exmodell dr. Beleznay Zsolt -  aki a Puzsér kontra Hajdú ügyben Puzsér Róbertet képviseli - asszisztenseként dolgozik.

"Zimány Linda nem ügyvéd és meg csak nem is ügyvédjelölt, így egyelőre felesleges keresni őt a különböző nyilvántartásokban" - tájékoztatta a Life.hu-t Beleznay Zsolt. "Szép is lenne, ha Linda már ügyvédjelölt volna, hiszen csak a héten adtam be az ügyvédjelölti kérelmét. Egyelőre mint az asszisztensem dolgozik" - tette hozzá.

"Zimány Linda asszisztensi minőségében vett részt a keddi Puzsér Róbert kontra Hajdú Péter perben. Jegyzetelt, tapasztalatokat gyűjtött és segíti a munkámat" - pontosította a sajtóértesüléseket Beleznay, aki úgy véli, a közismert médiaszereplő tapasztalata jól jöhet a későbbiekben.

Információink szerint Zimány Linda maga jelentkezett az állásra - amelyet február elseje óta tölt be - és nem megkeresés útján került a céghez.

Értesülésünket az egykori modell sajtósa is megerősítette, elmondta, Zimány Linda valóban a jogi szférában kezdett tevékenykedni.

Forrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu


„Januártól teljesen megváltozik az életem, hivatalosan is elkezdem az ügyvédi gyakorlatomat. Szokatlan lesz, de alig várom, hogy civil munkám legyem. Hivatali időben fogok dolgozni, reggel nyolctól négyig, ezt az életformát még sohasem tapasztaltam meg" - nyilatkozta ősszel a Life.hu-nak Linda. Hozzátette, tudja, ez merőben más munka lesz, mint amit eddig végzett, de van benne tűz, hogy véghezvigye a terveit.

Tóth Andi rosszul lett A Dal színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-toth-andi-rosszul-lett-a-dal-szinpadan.htmlAz X-Faktor-győztes énekesnő annyira megörült továbbjutásának, hogy amikor kimondták a nevét elszédült. TV + SztárokOrigo"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dala?http://www.life.hu/sztarok/20160206-nika-dalanak-szoveget-a-dal-zsurije-kritizakta.htmlA Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. TV + SztárokOrigoNika: "Amikor Viki megmutatta a versenydalát, elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160206-veres-monika-nika-es-singh-viki-a-dalban-baratnok-es-rivalisok.htmlGyerekkoruk óta barátnők Singh Viki és Veres Mónika Nika. A lányok Operaház Gyermekkórusának sulijában, az Erkelben ismerkedtek meg egymással. MIndketten szerepeltek már tehetségkutatóban, most pedig A Dalban riválisokként állnak színpadra. Állítják: ez nem nyomja rá a bélyegét a barátságukra, sőt, szurkolnak egymásnak. TV + Sztárok--Kelemen Anna bodyban hergeli a Facebook népéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-kelemen-anna-bodyban-hergeli-a-facebook-nepet.htmlEzúttal nem melleit posztolta az egykori botrányhősnő... TV + SztárokOrigoPintér Mariannon van mit néznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-pinter-mariann-az-eden-hotel-szereploje-hatalmas-dekoltazsat-fotozta.htmlAz Éden Hotel legutóbbi szériájának egyik legmutatósabb szereplője kétségkívül Pintér Mariann. A dús keblű szépség azóta sem rejti véka, vagyis zárt ruha alá bájait, a legutóbbi fotója pedig igazán vérforralóra sikeredett. TV + SztárokOrigoSok barátja elfordult Lagzi Lajcsitólhttp://www.life.hu/sztarok/20160131-sok-baratja-elfordult-lagzi-lajcsitol-mialatt-bortonben-volt.htmlBár a családja hiányát nem viselte jól az előzetesben Galambos Lajos, a mulatós zenésznek az is fáj, hogy elfordultak tőle a barátai, vagyis akiket annak vélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.