Cserpes Laurát békák várták a fellépésén

Béka öltöző backstage Cserpes Laura vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere arról faggatta az énekesnőt, mi történik a koncertjein a backstage-ben.

„A legextrémebb eset az volt, amikor az öltözőben három béka várt. Igaz, a rendezők ki akarták dobni őket, de megsajnáltam szegénykéket és végül maradtak" – nevetett Laura, aki szerint meg kellett volna csókolnia az egyik békát, hátha királyfi lesz belőle.

Michael Schumacher még mindig a leggazdagabb sportolók egyikehttp://www.life.hu/sztarok/20160210-michael-schumacher-hetszeres-forma1es-vilagbajnok-meg-mindig-a-leggazdagabb-sportolok-egyike.htmlA hétszeres Forma–1-es világbajnok drága gyógykezelései ellenére sem csappant meg családja vagyona. TV + Sztárok--Váczi Gergő igazi szívtipró volt 18 évesen!http://www.life.hu/sztarok/20160210-vaczi-gergo-18-eves-kori-fotot-posztolt-magarol-amin-olyan-mint-egy-szivtipro.htmlA műsorvezető, annyi sztárhoz hasonlóan csatlakozott a közösségi oldalon terjedő kihíváshoz. Megmutatta rajongóinak fiatal önmagát a macsó szerepében. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huLajcsi örül a nyomozásnak, mert így győzhet az igazsághttp://www.life.hu/sztarok/20160210-lagzi-lajcsi-orul-a-nyomozasnak-mert-igy-kiderul-az-igazsag.htmlA mulatós zenész ügyében másodfokon is döntött a bíróság. Lagzi Lajcsinak nem kell visszatérnie az előzetesbe. Ugyan a nyomozás jelenleg is tart, de a zenész örül, mivel így fény derülhet az igazságra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÜgyvédi irodában, asszisztensként dolgozik Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-ugyvedkent-dolgozik-zimany-linda.htmlA Life.hu információi szerint ügyvédi irodában helyezkedett el Zimány Linda. Az exmodell dr. Beleznay Zsolt - aki a Puzsér kontra Hajdú ügyben Puzsér Róbertet képviseli - asszisztenseként dolgozik. TV + Sztárok--Gájer Bálint keményen kritizálta A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-gajer-balint-a-tv2-the-voice-musorabol-megismert-enekeskemenyen-kritizalja-a-dal-zsurijet.htmlA Dal 2016 harmadik elődöntőjéből esett ki a The Voice-ban megismert énekes, aki a történtek után megírta szókimondó véleményét a verseny zsűrijéről. TV + SztárokOrigoPély Barna: "A különbözőségben van az egység!"http://www.life.hu/sztarok/20160208-pely-barna-az-kozteve-a-dal-cimu-musoranak-kapcsan-mondta-el-a-velemenyet-a-mezonyrol.htmlAz énekest A Dal harmadik elődöntőjének kulisszái mögött faggatta a Life.hu riportere. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.