Michael Schumacher még mindig a leggazdagabb sportolók egyike

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
pilóta rehabilitáció Forma-1 gazdagság Michael Schumacher baleset leggazdagabb emberek kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétszeres Forma–1-es világbajnok drága gyógykezelései ellenére sem csappant meg családja vagyona.

Michael Schumacher 2013. december 29-én a francia Alpokban szenvedett súlyos síbalesetet és amióta hazavitték a kórházból, rehabilitációja heti 140 ezer euróba (43 millió Ft) kerül, glandi otthonában ugyanis 15 fős orvosi csapat foglalkozik vele. Az expilóta korábbi két nagy szponzora, a Mercedes-Benz és a DVAG német pénzügyi vállalat közel ennyivel támogatja a kezelését, így Schumacher hétszázmillió eurós vagyona szinte érintetlen - írja a Bilanz üzleti magazin. A lap szerint ezzel Schumi még mindig a leggazdagabb svájci sportolók között a második helyet foglalja el.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba
Világsztárokkal pózolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-szinetar-dora-szineszno-vilagsztarokkal-pozolt-a-madame-toussauds-muzeumban-londonban.htmlA színésznő Londonban kapta lencsevégre többek között Daniel Craiget. TV + Sztárok--A rajongók eldobták az agyukat Lilu bikinis fotói láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenek-bikinis-fotoi-lattan-a-rajongok-eldobtak-az-agyukat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője éppen Dubaiban nyaral, ahonnan nagyon dögös fotókat posztolt, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. TV + SztárokOrigoNádai Anikó újra forgat - Visszatért az RTL Klubhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-nadai-aniko-az-rtl-klulb-sztarja-visszatert-forgatni-szabo-zsofi-musoraban.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja Szabó Zsófival pózolt, és sejtelmesen jelezte: együtt készülnek valamire a stúdióban. TV + Sztárok--Gájer Bálint keményen kritizálta A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-gajer-balint-a-tv2-the-voice-musorabol-megismert-enekeskemenyen-kritizalja-a-dal-zsurijet.htmlA Dal 2016 harmadik elődöntőjéből esett ki a The Voice-ban megismert énekes, aki a történtek után megírta szókimondó véleményét a verseny zsűrijéről. TV + SztárokOrigoDukai Regina dekoltázsa kikandikált a mikrofon mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-dukai-regina-modell-szexi-dekoltazsa-kikandikalt-a-mikrofon-mogul.htmlA modell stúdióban járt, ahol egy mélyen dekoltált felsővel borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Németh Kristóf adja férjhez Muri Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nemeth-kristof-szinesz-adja-ferjhez-muri-eniko-enekesnot.htmlAz énekesnő eljegyzése után, már az esküvőjét szervezgeti, ahol a színész lesz a ceremóniamester. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.