Adának új állása van

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
újságíró Pintér Adrienn munka Ada RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub elbocsájtott műsorvezetője remek feladatot kapott, és örömmel tölti el, hogy egy egészen új területen is kipróbálhatja magát.

Pintér Adrien, Ada – aki személyi edzőként is tevékenykedik - egy hazai honlapon fogja megosztani gondolatait az edzői, valamint szakmai tapasztalatai és az egészséges táplálkozással kapcsolatban – írja a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Évek óta ismerem az oldal alapítóit, ezért boldogan mondtam igent a felkérésre. Korábban már vezettem blogot, így az írás nem újdonság számomra, ám újságíróként csak most fogok debütálni. Szeretnék az embereknek minél több tanácsot adni és megosztani velük a tapasztalataimat" – mosolygott Ada.

A köztévét bírálta reggeli műsorában Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160210-sebestyen-balazs-musorvezeto-a-class-fm-morning-showban-biralta-a-koztevet.htmlA rádiós és tévés műsorvezető a Class FM Morning Show-jában szólt be keményen a köztévének. TV + Sztárok--D. Tóth Kriszta nem hívhatta meg Kulka Jánost a köztévés műsorábahttp://www.life.hu/sztarok/20160210-d-toth-kriszta-facebookon-tette-kozze-hogy-nem-hivhatta-meg-kulka-janost-a-kozteves-musoraba.htmlTöbbször szerette volna vendégül látni az egykori műsorvezető Kulka Jánost, de nem lehetett.TV + SztárokOrigoMichael Schumacher még mindig a leggazdagabb sportolók egyikehttp://www.life.hu/sztarok/20160210-michael-schumacher-hetszeres-forma1es-vilagbajnok-meg-mindig-a-leggazdagabb-sportolok-egyike.htmlA hétszeres Forma–1-es világbajnok drága gyógykezelései ellenére sem csappant meg családja vagyona. TV + Sztárok--Még most is Jakupcsekkel hirdetik a Ridikült!http://www.life.hu/sztarok/20160209-a-musorujsagban-meg-most-is-jakupcsek-gabriellaval-reklamozzak-a-ridikult.htmlA műsorújságban még mindig Jakupcsek Gabriellával reklámozzák a Ridikült, holott már több mint egy hónapja elbocsátották a műsorvezetőt. TV + Sztárok--A rajongók eldobták az agyukat Lilu bikinis fotói láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenek-bikinis-fotoi-lattan-a-rajongok-eldobtak-az-agyukat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője éppen Dubaiban nyaral, ahonnan nagyon dögös fotókat posztolt, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. TV + SztárokOrigoNem kímélik a nézők Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20160209-tatar-csilla-megjelenese-ota-nott-a-magyarorszag-szeretlek-vetelkedo-nezettsege.htmlSok kommentelő, és rajongó felháborodását fejezte ki, amiért a Magyarország, Szeretlek! csapatkapitányait is leváltották. A vetélkedő nézettsége azonban nem őket igazolja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.