Bereczki Zoltán bulvárrap Bódi Margó Ada Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.
Schobert Norbiékon 400 milliót követelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-schobert-norbiekon-400-milliot-kovetelnek.htmlA fitneszházaspár ellen a Compact Disco kiadója a CLS indított pert. Állítják, milliós nagyságrendű összeggel rövidítették meg, mert a Fly or Dive című számot jogosulatlanul használták egyik DVD-jükön. TV + Sztárok--Ügyvédi irodában, asszisztensként dolgozik Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160209-ugyvedkent-dolgozik-zimany-linda.htmlA Life.hu információi szerint ügyvédi irodában helyezkedett el Zimány Linda. Az exmodell dr. Beleznay Zsolt - aki a Puzsér kontra Hajdú ügyben Puzsér Róbertet képviseli - asszisztenseként dolgozik. TV + Sztárok--Tóth Andi rosszul lett A Dal színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-toth-andi-rosszul-lett-a-dal-szinpadan.htmlAz X-Faktor-győztes énekesnő annyira megörült továbbjutásának, hogy amikor kimondták a nevét elszédült. TV + SztárokOrigoFolytatódik az Ízes élet - Ezúttal a TV2-n lesz látható műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-folytatodik-az-izes-elet-a-tv2-n.htmlHárom év után került le az RTL Klub képernyőjéről az Ízes élet, hamarosan a TV2-n indul újra a főzőműsor. Mautner Zsófi műsora három évig volt az RTL Klub képernyőjén, 2016-ban azonban már nem láthattak új részeket a nézők. Az Ízes élet közösségi oldalán tette közzé a hírt, hogy hamarosan új házigazdával tér vissza a TV2-n.TV + SztárokOrigoA tehetségkutatósok tarolnak A Dal harmadik elődöntőjében?http://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-singh-viki-gajer-balint-nika-toth-andi-horanyi-juli.htmlMa este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének harmadik elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció ByeAlex fellépése lesz. TV + SztárokOrigoVegyvédelmi ruhás NAV-osok szálltak ki Lajcsiék birtokára http://www.life.hu/sztarok/20160205-galambos-lajos-birtokat-vegyvedelmi-ruhas-navoskok-leptek-el.htmlCsütörtökön reggel Galambosék a biztonsági kamerák montitorában vették észre, fehér védőruhás férfiak jelentek meg a kertjüknél. Kiderült: a rendőrök után most a NAV emberei tartanak újabb szemlét náluk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.