Fodor Zsóka és Oszvald Marika együtt mulatozik

Fotó: MTI/Zih Zsolt, Mohai Balázs -
lazítás pihenés Oszvald Marika ivás Barátok közt Fodor Zsóka RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színésznő barátsága negyven éve tart, és időnként egy pohár ital mellett eresztik ki a gőzt.

Fodor Zsóka, a Barátok közt egykori Magdi anyusa és Oszvald Marika nyáron, a medence partján Campari-dzsúszt iszogatnak, télen pedig Valentin-nap alkalmából koccintanak – írja a hot!.

Fotó: MTI/Zih Zsolt, Mohai Balázs

„Bár nem vagyunk egymás testi-lelki jó barátai, nagyon jól tudjuk érezni magunkat egymás társaságába, ha nagy ritkán végre megengedhetjük magunkat, hogy találkozzunk" – mondta Marika.

Ilyen bombanő volt Bódi Margóhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-rekasi-karoly-ada-kern-andras-bodi-margo-bereczki-zoltan-a-life-bulvarrapjeben.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + SztárokOrigoRebel Wilson kínos fotót osztott meg a gyermekkorából http://www.life.hu/sztarok/20160210-rebel-wilson-igy-nezett-ki-a-gimiben-ciki-fotot-mutatott-meg-magarol-a-sztar.htmlA színésznő Seth Meyers műsorában volt vendég a hétvégén, ahol egy jó pár évvel ezelőtti felvétel is előkerült róla. Persze a nevetés nem maradt el. TV + Sztárok--Adának új állása vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-pinter-adriennek-adanak-miutan-elkuldtek-az-rtl-klubtol-uj-allasa-van.htmlAz RTL Klub elbocsájtott műsorvezetője remek feladatot kapott, és örömmel tölti el, hogy egy egészen új területen is kipróbálhatja magát. TV + SztárokA köztévét bírálta reggeli műsorában Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160210-sebestyen-balazs-musorvezeto-a-class-fm-morning-showban-biralta-a-koztevet.htmlA rádiós és tévés műsorvezető a Class FM Morning Show-jában szólt be keményen a köztévének. TV + Sztárok--A rajongók eldobták az agyukat Lilu bikinis fotói láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenek-bikinis-fotoi-lattan-a-rajongok-eldobtak-az-agyukat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője éppen Dubaiban nyaral, ahonnan nagyon dögös fotókat posztolt, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. TV + SztárokOrigoKylie Jenner mellnövelő krémmel traktálja rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160209-kylie-jenner-mellnovelo-kremet-reklamoz-az-instagram-oldalan.htmlA fiatal valóságshow-sztár már másodjára próbálja meg a követői figyelmét felhívni a termékre, pedig már az első posztja miatt is elítélték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.