Gáspár Győző videó Győzike motiválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike A könnyű nap tegnap volt című videójában látja el biztató szavakkal rajongóit.

Az elmúlt időszakban a Gáspár-família valamennyi tagja elképesztő átalakuláson ment át, köztük a családfő, Győzike is. A showman, aki a kitartó fogyókúrának hála 55 kilótól szabadult meg, legújabb videójában éneklés helyett motivációs tippeket oszt azoknak, akik követni szeretnék példáját. Győzike edzése közben elhangzott biztató szavait alább hallgathatod meg:

Meghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Kiderült: ezeket kéri a Wellhello a backstage-behttp://www.life.hu/sztarok/20160211-a-wellhello-zenekar-ezeket-keri-a-backstage-be.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Fluor Tomit, a Wellhello zenekar egyik frontemberét faggatta a zeneiparról, a menedzserekről és a srácok fellépések előtti igényeikről. TV + Sztárok--A köztévét bírálta reggeli műsorában Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160210-sebestyen-balazs-musorvezeto-a-class-fm-morning-showban-biralta-a-koztevet.htmlA rádiós és tévés műsorvezető a Class FM Morning Show-jában szólt be keményen a köztévének. TV + Sztárok--Tévésztár lesz Katalinból? Újabb beszédet mondott a hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-katalin-hercegnebol-tevesztar-lehet-ujabb-videoban-beszel-a-gyermekek-mentalis-egeszsegerol.htmlEgyre többször hallhatjuk beszélni a kamerák előtt Vilmos herceg feleségét, aki láthatóan egyre sikeresebben veszi az akadályokat. TV + SztárokOrigoKern András: "Öreg ember ne szexeljen"http://www.life.hu/sztarok/20160206-kern-andras-szinesz-szerint-oreg-ember-mar-ne-szexeljen-filmekben.htmlLiptai Claudia beteg volt, amikor Kern Andrással a Gondolj rám című új mozifilmjük csókolózós jelenetét forgatták, ám a színészt elmondása szerint nem csupán ez zavarta a közös munka közben. TV + Sztárok--Facebook-kihívás sztár módra: íme, a 3 legcukibb gyerekkori celebfotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-hajdu-peter-vajna-timea-es-gaspar-gyozo-gyermekkori-fotoik.htmlHajdú Péter, Vajna Tímea és Gáspár Győzike is bekapcsolódott abba a Facebookon terjedő játékba, amelynek keretei között sorban kerültek elő a retró fotók róluk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.