Harsányi Levente: "Sokszor akaratlanul megsértettem Tatár Csillát"

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla -
A Dal 2016 műsorvezető Harsányi Levente Tatár Csilla vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két műsorvezető a jelek szerint még nem teljesen csiszolódott össze egymással. A csipkelődő poénokat, és a zavarba ejtő beszólásokat a csinos anyuka sokszor nem találja annyira viccesnek, mint kollégája. 

Harsányi Levente stílusa nem mindig tetszik Csillának, aki néhány vicc hallatán nem szívesen hahotázik a stúdióban. Már második éve dolgoznak együtt, de a hírek szerint még nem teljes az összhang közöttük - írja a Bors.

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla

"Csillával folyamatosan hangolódunk egymásra, de a poénjaim sajnos nem mindig úgy sülnek el, ahogy azt elképzelem. Ezekért utólag is elnézést kérek, de soha nem vezérelt bántó szándék, csupán szórakoztatni szeretnék" - mesélte Levente. A Dal első elődöntőjében a stúdióban elhelyeztek egy babakocsit, mellyel Csilla kisfiára, Milánra szerettek volna utalni. A poén itt sem sült el túl jól. "A babakocsi ötlete nem az enyém, hanem a stábé volt, csak nekem jutott a megtiszteltetés, hogy a poént kivitelezzem. Viccesnek gondoltam, hogy beszélek a babához, ám viszonylag gyorsan tudatosult bennem, hogy Csilla nem úgy értékelte a poént, mint vártam" - tette hozzá a műsorvezető.

A lap megkérdezte Csillát is, aki így reagált: "Nem érzem, hogy csipkelődne, ezért nincs is mit lereagálnom. Úgy érzem, nagyszerű harmóniában dolgozunk együtt Levivel".

Motiváció Gáspár Győző-módra - Új videó!http://www.life.hu/sztarok/20160211-gaspar-gyozo-gyozike-uj-motivalo-videoja-a-konnyu-nap-tegnap-volt.htmlGyőzike A könnyű nap tegnap volt című videójában látja el biztató szavakkal rajongóit. TV + SztárokOrigoKiderült: ezeket kéri a Wellhello a backstage-behttp://www.life.hu/sztarok/20160211-a-wellhello-zenekar-ezeket-keri-a-backstage-be.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Fluor Tomit, a Wellhello zenekar egyik frontemberét faggatta a zeneiparról, a menedzserekről és a srácok fellépések előtti igényeikről. TV + Sztárok--Rebel Wilson kínos fotót osztott meg a gyermekkorából http://www.life.hu/sztarok/20160210-rebel-wilson-igy-nezett-ki-a-gimiben-ciki-fotot-mutatott-meg-magarol-a-sztar.htmlA színésznő Seth Meyers műsorában volt vendég a hétvégén, ahol egy jó pár évvel ezelőtti felvétel is előkerült róla. Persze a nevetés nem maradt el. TV + Sztárok--Még most is Jakupcsekkel hirdetik a Ridikült!http://www.life.hu/sztarok/20160209-a-musorujsagban-meg-most-is-jakupcsek-gabriellaval-reklamozzak-a-ridikult.htmlA műsorújságban még mindig Jakupcsek Gabriellával reklámozzák a Ridikült, holott már több mint egy hónapja elbocsátották a műsorvezetőt. TV + Sztárok--A rajongók eldobták az agyukat Lilu bikinis fotói láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenek-bikinis-fotoi-lattan-a-rajongok-eldobtak-az-agyukat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője éppen Dubaiban nyaral, ahonnan nagyon dögös fotókat posztolt, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. TV + SztárokOrigoTengeri csillagokkal a fenekén napozik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160209-bodi-sylvi-modell-es-szorfozo-tengeri-csillagokkal-a-feneken-napozik.htmlAz egykori playmate, aki manapság szörfözőként ténykedik, képmegosztó oldalán köszönt be rajongóinak, és mutatta meg, milyen különleges módszerét választotta a napozásnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.