Harsányi Levente: "Sokszor akaratlanul megsértettem Tatár Csillát"

2016.02.11. 13:06

A két műsorvezető a jelek szerint még nem teljesen csiszolódott össze egymással. A csipkelődő poénokat, és a zavarba ejtő beszólásokat a csinos anyuka sokszor nem találja annyira viccesnek, mint kollégája. 

Harsányi Levente stílusa nem mindig tetszik Csillának, aki néhány vicc hallatán nem szívesen hahotázik a stúdióban. Már második éve dolgoznak együtt, de a hírek szerint még nem teljes az összhang közöttük - írja a Bors

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla

"Csillával folyamatosan hangolódunk egymásra, de a poénjaim sajnos nem mindig úgy sülnek el, ahogy azt elképzelem. Ezekért utólag is elnézést kérek, de soha nem vezérelt bántó szándék, csupán szórakoztatni szeretnék" - mesélte Levente. A Dal első elődöntőjében a stúdióban elhelyeztek egy babakocsit, mellyel Csilla kisfiára, Milánra szerettek volna utalni. A poén itt sem sült el túl jól. "A babakocsi ötlete nem az enyém, hanem a stábé volt, csak nekem jutott a megtiszteltetés, hogy a poént kivitelezzem. Viccesnek gondoltam, hogy beszélek a babához, ám viszonylag gyorsan tudatosult bennem, hogy Csilla nem úgy értékelte a poént, mint vártam" - tette hozzá a műsorvezető. 

A lap megkérdezte Csillát is, aki így reagált: "Nem érzem, hogy csipkelődne, ezért nincs is mit lereagálnom. Úgy érzem, nagyszerű harmóniában dolgozunk együtt Levivel".

Tatár CsillaHarsányi LeventeműsorvezetőviccA Dal 2016