Leonardo DiCaprio: “A Titanic egy próba volt”

Forrás: AFP/Martin Bureau -
Titanic kísérlet titok próba Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész annak a filmnek a tikairól nyilatkozott, ami elhozta számára a hatalmas sikert, amiről akkor még álmodni sem mert.

Leonardo DiCaprio számára a Titanic hatalmas népszerűséget hozott, igazi kitörés volt a film, amire akkor csak egy kísérletként tekintettek. Leo elárulta, hogy Kate Winslet volt az, aki meggyőzte őt a szereppel kapcsolatban.

Forrás: AFP/Martin Bureau

“A Titanic nagyjából egy kísérlet volt a számunkra. Rengeteg független filmben szerepeltünk mindketten. Szeretem őt, mint színésznőt. Ő volt az, aki azt mondta: ‘Csináljuk együtt, meg tudjuk csinálni!’ Megcsináltuk. És ez olyan nagy dolog lett, amilyenre soha nem számítottunk volna” - árulta el Leonardo a Deadline magazinnak.

Forrás: AFP

A film kasszasiker lett, és az egész világ megismerte a nevüket általa, pedig Leonardo akkor még nem is igazán fogta fel, milyen nagy filmben is szerepel. Azóta számos mozi főszerepében játszott, azonban az áhított Oscar-díjat még nem sikerült megkaparintania a színésznek, akit immár ötödjére jelölnek a kitüntetésre.

Kállay-Saunders András: „Idén első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon"http://www.life.hu/sztarok/20160211-kallay-saunders-andras-enekes-iden-elso-helyezessel-lenne-elegedett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz énekessel A Dalban való újabb megméretésről, esélyekről, fellépés előtti diétáról és arról is beszélgettünk, mivel idegesítik egymást párjával, Tolvai Renivel. TV + Sztárok--Unalmasak és sekélyesek - Ezt gondolja Brad Pitt barátairól Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160212-angeline-jolie-szineszno-nem-kedveli-ferje-brad-pitt-szinesz-baratait-koztuk-edward-nortont.htmlAz Oscar-díjas színésznő állítólag ki nem állhatja férje barátait, köztük Edward Nortont, akivel Brad Pitt a Harcosok klubja óta jó viszonyt ápol.TV + Sztárok--Bochkor Gábor kijelentése kiverte a biztosítékot http://www.life.hu/sztarok/20160212-bochkor-gabor-kijelentese-az-oninditoban-a-music-fmen-kiverte-a-biztositekot.htmlA rádiós a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". TV + SztárokOrigoPert nyert: 20 millió forintot ítélt a bíróság Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160212-pert-nyert-20-millio-forintot-itelt-a-birosag-balint-antonianak.htmlElső fokon Bálint Antóniának adott igazat a bíróság. Eszerint visszakaphatja kamatostól azt a 17 millió forintot, amit exének anno kölcsönadott. TV + Sztárok--Az RTL Klub keményen beszólt a Borsnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160211-az-rtl-klub-beszolt-a-borsnak-a-szalai-vivien-hirigazgatoi-kinevezeserol-szolo-cikk-kapcsan.htmlA kereskedelmi csatornának nem tetszett, hogy a bulvárújság egy olyan hírt közölt, mely szerint az RTL Klub székházában pezsgővel ünnepelték Kökény-Szalai Vivien hírigazgatói kinevezését a TV2-nél. TV + Sztárok--Sarka Kata és kiskutyája fotójánál nincs ma édesebbhttp://www.life.hu/sztarok/20160211-sarka-kata-megmutatta-kiskutyajat-az-instagramon.htmlA gyönyörű Sarka Kata egy cuki fotóval rukkolt elő az Instagramon, és megmutatta kiskutyáját rajongóinak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.