Miley Cyrus szexi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mára már nincs semmi meglepő abban, ha Miley valami sokkolót csinál. Így persze legfrissebb fotóján sem érdemes fennakadni.

Az énekesnőn látszólag nincs ruha, és cicinyalogatás helyett, most a padlót kóstolgatta:

Forrás: aQut Photography/Shola Bashorun

Kállay-Saunders András: „Idén első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon"http://www.life.hu/sztarok/20160211-kallay-saunders-andras-enekes-iden-elso-helyezessel-lenne-elegedett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz énekessel A Dalban való újabb megméretésről, esélyekről, fellépés előtti diétáról és arról is beszélgettünk, mivel idegesítik egymást párjával, Tolvai Renivel. TV + Sztárok--Kanye West nőgyűlölő? Durván beszólt Taylor Swiftnek http://www.life.hu/sztarok/20160212-kanye-west-es-taylor-swift-botrany-a-rapper-csunyan-beszolt-az-enekesnonek.htmlAz énekes új albumának, a Famous című számában küldi el melegebb éghajlatra kolléganőjét. A dal hallatán többen is kiakadtak, köztük az énekesnő testvére is. TV + SztárokAFPKelemen Anna ragacsos arccal készül a Valentin-naprahttp://www.life.hu/sztarok/20160212-kelemen-anna-valentin-napra-foz-osszekent-arccal.htmlAz egykori playmate valami nyalánksággal készül a vasárnapi szerelmesek ünnepére, de az látszik, hogy nem túl gyakorlott a konyhában.TV + Sztárok--Hoppá! Szexi autószerelő lett Dér Heni!http://www.life.hu/sztarok/20160212-der-heni-szexi-autoszerelo-lett-legujabb-klipjeben.htmlAz énekesnő koszosan, autószerelő-ruhában köszönt be a rajongóinak. Azt írta, meg kellett szerelnie a szomszédja kocsiját. TV + Sztárok--Rory újabb volt szerelme tér vissza a Szívek szállodájába!http://www.life.hu/sztarok/20160212-rory-gilmore-szerelme-csatlakozik-az-uj-szivek-szallodaja-reszekhez.htmlA rajongók egyre jobban örülhetnek, hiszen napról napra többet tudhatunk meg a készülő Szívek szállodája részekről! Újabb egykori szereplőről derült ki, hogy visszatér! TV + Sztárok--Bochkor Gábor kijelentése kiverte a biztosítékot http://www.life.hu/sztarok/20160212-bochkor-gabor-kijelentese-az-oninditoban-a-music-fmen-kiverte-a-biztositekot.htmlA rádiós a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.