Pert nyert: 20 millió forintot ítélt a bíróság Bálint Antóniának

Forrás: TV2 -
Bálint Antónia per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első fokon Bálint Antóniának adott igazat a bíróság. Eszerint visszakaphatja kamatostól azt a 17 millió forintot, amit exének anno kölcsönadott. 

A volt szépségkirálynő öt évvel ezelőtt örökölt egy lakást Budán. Akkor még a gyermeke apjával élt együtt, tehát nem költözött be, eladta, és kölcsönadta a párjának a pénzt.

Forrás: TV2

"Több tárgyalás is volt az ügyben. A gyermek apja korábban elismerte a tartozást, majd az eljárás során tagadta azt. Különböző beszámításokkal kívánt élni - arra hivatkozott, hogy ilyen-olyan összegeket költött Antóniára -, de állításait nem sikerült bizonyítania. A bíróság első fokon helyt adott Antónia keresetének, és a gyermek apját megfizetésre kötelezte" - mondta el a Borsnak dr. Hyross Virág, Bálint Antónia jogi képviselője.

"Elégedett vagyok a bíróság ítéletével, legalább ennyit visszakaptam… Nagyon remélem, hogy többé nem kell bíróságra járnom, szeretném végre teljes nyugalomban nevelni a kislányomat" - tette hozzá Antónia, akinek a számláján még nem jelent meg a pénz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.