Milo Ventimiglia Rory Gilmore Szívek szállodája Alexis Bledel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók egyre jobban örülhetnek, hiszen napról napra többet tudhatunk meg a készülő Szívek szállodája részekről! Újabb egykori szereplőről derült ki, hogy visszatér!

A sorozat forgatása már elkezdődött, és alig várjuk, hogy láthassuk az új részeket. Szerencsére azonban kielégíthetjük a Szívek szállodája iránti éhségünket a folyamatosan megjelenő új hírekkel!

Forrás: Warner Bros. Television

A legtöbb fontos szereplőt viszont láthatjuk a kisvárosban, ugyan az örömöt beárnyékolta, hogy már nem Sookie lesz a Szitakötő szálló szakácsa, ugyanis Melissa McCarthy nem tér vissza a sorozatba.

Forrás: CW

Azóta viszont kiderült, hogy Paris Gellert nem kell nélkülöznünk az új epizódokból, ahogy Matt Czuchry-t, a Logant alakító színészt sem. A jó hírek sora azonban itt még nem ér véget, ugyanis nemcsak őt láthatjuk újra Rory egykori pasijai közül!

Forrás: Twitter/Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia is csatlakozott a csapathoz, aki Twitterén árulta el a fantasztikus hírt! A színész a rosszfiús Jesst alakította a sorozatban, aki Rory második barátja volt. Már csak az a kérdés, hogy ki mellett köt majd ki Rory az új epizódokban?

A Story Gála legextrémebb esetei - Avagy: van, amin még a sztárok is meglepődnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160212-a-story-gala-legextremebb-esetei-medveczky-ilona-kiszel-tunde-majka-conchita-wurst.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétség kívül a Story Gála, ahol már minden megtörtént, a hatalmas eséstől és bombariadóig. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: „Idén első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon"http://www.life.hu/sztarok/20160211-kallay-saunders-andras-enekes-iden-elso-helyezessel-lenne-elegedett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlAz énekessel A Dalban való újabb megméretésről, esélyekről, fellépés előtti diétáról és arról is beszélgettünk, mivel idegesítik egymást párjával, Tolvai Renivel. TV + Sztárok--Jacob Tremblay meghódította a világsztárok szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20160212-jacob-tremblay-a-kilenceves-szinesz-meghoditotta-a-vilagsztarok-szivet.htmlA szoba kis főszereplője elhódította az összes hollywoodi sztár szívét. Jacob Tremblay annyira édes, hogy nem is lehet neki ellenállni! TV + Sztárok--Csobot Adél a legdögösebb kismamahttp://www.life.hu/sztarok/20160212-csobot-adel-enekesno-a-legdogosebb-kismama-szexi-piros-ruhaban-mutatta-meg-pocakjat-adel.htmlAz énekesnő szűk piros ruhában mutatta meg, milyen nagyot nőtt a pocakja. TV + Sztárok--Nézd meg, ki fekszik Sarka Kata és Hajdú Péter között az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20160212-sarka-kata-modell-megmutatta-ki-fekszik-kozte-es-ferje-hajdu-peter-kozott-az-agyban.htmlA modell egy igazán intim fotóval rukkolt elő és megmutatta, milyen, amikor férje és közé betelepszik egy harmadik. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio: “A Titanic egy próba volt”http://www.life.hu/sztarok/20160212-leonardo-dicaprio-elarulta-hogy-a-titanic-egy-kiserlet-volt-a-szamukra.htmlA sármos színész annak a filmnek a tikairól nyilatkozott, ami elhozta számára a hatalmas sikert, amiről akkor még álmodni sem mert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.