Baukó Éva kiborult, mert nem hívták meg a Story-gálára

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
Story-gála celeb Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, amelyen 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. Sajnos a VV sztárja is csak innen követhette a bulit.

"Szívem szerint nekem is jól esett volna, ha meghívást kapok arra a gálára, amely gála köztudottan azon celebeket vonultatja fel, akikből a kereskedelmi csatornák és napilapok nap mint nap élnek. Öt éve vagyok a médiában, és minden nap szerepelek a tv-ben, huzamosabb ideje. Úgy érzem, hogy a meghívottak személye semmiben nem különbözik az enyémtől! De valamiért mégis 'különlegessebek' a meghívás miatt! Szép estét! Mindenkinek jó szórakozást kívánok!!" - írta közösségi oldalán Éva.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.