Jennifer Anistont lecserélték egy húsz évvel fiatalabb nőre

2016.02.13. 11:56

A Micsoda nőt és A neveletlen hercegnőt jegyző Garry Marshall életcéljául tűzte ki, hogy minden egyes nemzetközi ünnepnap kapcsán leforgasson egy teljesen ártalmatlan, lágy színekkel dolgozó romantikus komédiát. A Valentin-napot és a Szilveszter éjjelt már kipipálta, és most Anyák napja alkalmából csődített össze féltucatnyi sztárt. Lesz benne egy nyilvános helyeken pisilő kisfiú is.

A film első előzetese végigmegy a főszereplőkön, akik nem okoznak meglepetést, a műfaj szabályait követve mind végtelenül szerethetőek, és csak egy aprócska plusz hiányzik a teljes boldogságukhoz. A kétgyermekes, egyedülálló anyát alakító Jennifer Anistonnak például az, hogy összeismerkedjen a kétgyermekes, egyedülálló apát alakító Jason Sudeikissel.

Julia Roberts rémisztő frizurával, karrierista műsorvezetőként tűnik fel, neki azzal a helyzettel kell megbirkóznia, hogy a semmiből egyszer csak előkerül a tinédzser korú lánya. Az Anyák napjá-ban játszik még Kate Hudson, aki virgonc szüleivel nem találja a közös hangot, felbukkan Timothy Olyphant (a Die Hard 4 gonosza), mint Aniston volt férje, aki egy húsz évvel fiatalabb nőre cserélte le a feleségét, valamint itt van a Holnapolisz vagány kamaszlánya, Britt Robertson is.

Jennifer Aniston és Kate Hudson az Anyák napja című filmbenForrás: Open Road

A romantikus vígjáték amerikai bemutatója a jeles vasárnap előtti pénteken, április 29-én lesz - írja az Origo.

Julia RobertsJennifer AnistonAnyák napja (film)