"A hallgatók megköszönték, hogy tükröt tartottak eléjük" - Várkonyi Andi tovább védi Bocsit

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea kövérség Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján fogalmazta meg véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Ugyanis a hírek szerint Brosnant nem érdekli, hogy a felesége elhízott, és ugyanúgy imádja őt, mint korábban.

Bochkor szerint ez csak álságos udvariasság, valójában mindenki kiakad, akinek a párja kövér vagy ápolatlan lesz a kapcsolatuk alatt. Várkonyi Andi jól ismeri Bochkor Gábort, és pontosan tisztában van azzal, hogy egy rádiós műsorvezetőnek erőteljesebben kell képviselnie a véleményét, hogy az emberek felkapják a fejüket egy-egy kijelentéssel kapcsolatban, és kialakuljon egyfajta diskurzus műsorvezető és hallgató között.

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea

A TV2 híradósát korábban telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól a párja, Bochkor Gábor kijelentéséhez, miszerint:

Andrea most a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy közleményt, amelyben ismét párja védelmére kelt:

Sziasztok! Elég sok üzenetet kaptam az elmúlt két napban Gáborról. Nem szorul rá a védelmemre és amit most írok nem is a...

Közzétette: Várkonyi Andrea hivatalos oldala2016. február 12.
Jennifer Anistont lecserélték egy húsz évvel fiatalabb nőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160213-jennifer-anistont-egy-husz-evvel-fiatalabb-nore-csereltek-le-kate-hudson-julia-roberts-britt.htmlA Micsoda nőt és A neveletlen hercegnőt jegyző Garry Marshall életcéljául tűzte ki, hogy minden egyes nemzetközi ünnepnap kapcsán leforgasson egy teljesen ártalmatlan, lágy színekkel dolgozó romantikus komédiát. A Valentin-napot és a Szilveszter éjjelt már kipipálta, és most Anyák napja alkalmából csődített össze féltucatnyi sztárt. Lesz benne egy nyilvános helyeken pisilő kisfiú is. TV + SztárokOrigo"Volt egy kis ijedtség" - Összeomlott Oláh Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20160213-olah-gergot-elhagytak-osszeomlott-amikor-sajat-tancosa-hagyta-cserben.htmlKis híján sokkot kapott Oláh Gergő, ugyanis majdnem romba dőlt dalos produkciója.TV + Sztárok--Hoppá! Padlón van Miley Cyrushttp://www.life.hu/sztarok/20160212-miley-cyrus-padora-kerult-es-lefotoztak.htmlMára már nincs semmi meglepő abban, ha Miley valami sokkolót csinál. Így persze legfrissebb fotóján sem érdemes fennakadni. TV + Sztárok--Mi történt veled Adriana Lima? A szupermodell őszinte vallomásahttp://www.life.hu/sztarok/20160212-adriana-lima-oszinten-vallomasa-a-modellek-eleterol.htmlAz Instagramnak hála betekintést nyerhettünk a szupermodell, Adriana Lima egy napjába. Ráadásul Adriana egy vacak napot választott nekünk, és mellékelt mellé egy őszinte vallomást is. TV + SztárokOrigoKanye West nőgyűlölő? Durván beszólt Taylor Swiftnek http://www.life.hu/sztarok/20160212-kanye-west-es-taylor-swift-botrany-a-rapper-csunyan-beszolt-az-enekesnonek.htmlAz énekes új albumának, a Famous című számában küldi el melegebb éghajlatra kolléganőjét. A dal hallatán többen is kiakadtak, köztük az énekesnő testvére is. TV + SztárokAFPEz komoly! Meryl Streep óriások eledele letthttp://www.life.hu/sztarok/20160212-meryl-streep-kajakra-photoshopolva.htmlMeryl Streep az internet áldozata lett, pontosabban egy Instagram felhasználóé. Az Oscar-díjas színésznőt ugyanis gigantikus ételekkel montírozták össze. Köszönjük internet!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.