"Mindenki pénzből él" - Erdélyi Mónika így írt történelmet

Mónika-show Erdélyi Mónika Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Erdélyi Mónikát is mikrofonvégre kapta.

Az alábbi videóban a műsorvezető arról mesélt, hogyan érzi magát a TV2-nél, és miként emlékszik vissza az RTL Klubnál töltött évekre:

Korábban azt hittük, Muri Enikőé lesz a gála villantása, de be kell látnunk, hogy Erdélyi Mónika idomai sem semmik, sőt. A videóban a dekoltázsa nem látszódik, de itt megnézheted. Ha kíváncsi vagy, mi történt a tegnap esti Story-gálán a hazai celebvilágban, nézd végig a galériánkat!

/1602/A_Sto201621494816Medveczky Ilona dubajozott? Íme az igazság!http://www.life.hu/sztarok/20160214-medveczky-ilona-muveszno-dubajozott-kideritettuk-az-igazsagot.htmlAz a hír járja, hogy a 74 éves művésznő, aki egyébként csodálatos formában van, dubajozott. Nos, a Life.hu riportere kiderítette az igazságot.TV + Sztárok--Botrány! Pataky Attilát nem engedték be a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160214-pataky-attila-zeneszt-nem-engedtek-be-a-story-galara-botrany.htmlKíméletlen bánásmódban részesültek a bejáratnál, ezért inkább hazamentek Pataky Attiláék. Az Edda frontembere az elmúlt héten a még főszerkesztő Szalai Viviennel beszélte meg, hogy hat fővel érkezik a gálára, ám ő azóta távozott a cégtől. A bejáratnál pedig a rendezvény szervezői közölték, hogy csak hárman vannak regisztrálva.TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Bochkor-botrány: Schobert Norbi is beszállthttp://www.life.hu/sztarok/20160214-tovabb-gyuruzik-bochkor-gabor-botranya-mert-schobert-norbi-is-beszallt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján nyilvánította ki véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Úgy fogalmazott: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék." TV + Sztárok--Erős Antónia és Till Attila közös műsorban? Igen!http://www.life.hu/sztarok/20160214-eros-antonia-az-rtl-klub-es-till-attila-a-tv2-sztarja-vegre-kozos-musorban.htmlIdén egy igazán profi páros, Erős Antónia és Till Attila vezették Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét. Az RTL Klub híradósa nem először vállalta a Story-gála háziasszonyának szerepét, és az este folyamán a Life.hu riporterének is interjút adott. TV + Sztárok--Tolvai Renit combvillantása sem repíthette el Stockholmba: Íme A Dal továbbjutóihttp://www.life.hu/sztarok/20160213-petruska-olah-gergo-kallay-saunders-band-es-a-mushu-jutott-tovabb-a-dal-dontojebe.htmlMíg a teljes magyar celebvilág a Story Ötcsillag Díjátadó-gálán mulatozott, lezajlott A Dal első elődöntője is, ahol a maradék 18 produkcióból kilenc állhatott színpadra. Közülük pedig csak négy juthatott tovább.TV + Sztárok--Baukó Éva kiborult, mert nem hívták meg a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160213-bauko-eva-kiborult-mert-nem-hivtak-meg-a-story-galara.htmlBaukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, amelyen 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. Sajnos a VV sztárja is csak innen követhette a bulit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.