Erős Antónia és Till Attila közös műsorban? Igen!

TV2 Story-gála Erős Antónia Till Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén egy igazán profi páros, Erős Antónia és Till Attila vezették Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét. Az RTL Klub híradósa nem először vállalta a Story-gála háziasszonyának szerepét, és az este folyamán a Life.hu riporterének is interjút adott.

"Nem először állunk egy színpadon, noha a Story Gálát első alkalommal vezetjük együtt. Tilla többször is ott volt, amikor az alapítványomnak szüksége volt rá. Örülök, hogy újra együtt dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy a mi alkalmi párosunk különleges lesz" - nyilatkozta korábban Antónia, aki negyven felett is csodásan nézett ki dögös, vörös ruhakölteményében.

Tilla és Antónia nagyszerűek voltak a színpadon, a Life.hu helyszíni tudósítóinak elmondása szerint óriási hangulatot csináltak. Jelenleg a konkurens tévécsatornáknál dogloznak, de reméljük, hogy egyszer talán közös műsorban is láthatjuk őket a képernyőn.

Baukó Éva kiborult, mert nem hívták meg a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160213-bauko-eva-kiborult-mert-nem-hivtak-meg-a-story-galara.htmlBaukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, amelyen 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. Sajnos a VV sztárja is csak innen követhette a bulit. TV + Sztárok--Tolvai Renit combvillantása sem repíthette el Stockholmba: Íme A Dal továbbjutóihttp://www.life.hu/sztarok/20160213-petruska-olah-gergo-kallay-saunders-band-es-a-mushu-jutott-tovabb-a-dal-dontojebe.htmlMíg a teljes magyar celebvilág a Story Ötcsillag Díjátadó-gálán mulatozott, lezajlott A Dal első elődöntője is, ahol a maradék 18 produkcióból kilenc állhatott színpadra. Közülük pedig csak négy juthatott tovább.TV + Sztárok--Így ragyog a Story-gálán Csomor Csilla: Micsoda dekoltázs!http://www.life.hu/sztarok/20160213-csomor-csilla-a-baratok-kozt-bombaformaban-van-micsoda-dekoltazs.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt.TV + SztárokOrigoGyermekeivel érkezett a Story-gálára Lagzi Lajcsi: Interjú!http://www.life.hu/sztarok/20160213-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-gyermekeivel-erkezett-a-story-galara.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Bennem is vannak emberi hiányosságok" - Berki meglepő vallomást tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160213-berki-krisztian-hodi-pamelaval-erkezett-a-story-galara-skot-szoknyaban-vallott.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokOrigoMuri Enikő brutális dekoltázst villantott a Story-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160213-muri-eniko-enekesno-brutalis-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.