bejelentés műsorvezető Facebook Vujity Tvrtko jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtko már február 14-én kiírta, hogy "élete egyik legfontosabb bejelentését" fogja hamarosan megosztani a rajongóival közösségi oldalán. Kéősbb kiderült, a műsorvezető egy jótékonysági akciót harangozott be.

"Öt napon keresztül naponta elküldök 20.000 forintot egy általam kiválasztott, rászorulókat segítő szervezetnek, egyben kérem az Országgyűlés tagjait, hogy legalább egyszeri alkalommal tegyenek hasonlóképpen, bármekkora összeggel. Ezen kívül hívok minden jóérzésű embert, hogy támogassa az arra érdemeseket,majd hívjon meg a játékba legalább két másik személyt! Mindenki annyival segítsen, amennyivel tud, s küldje az összeget annak, akinek szeretné" - olvasható a tévés közösségi oldalán.

Forrás: TV2
Állítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-hercegnet-az-autobalesete-utan-megmergeztek-a-mentoautoban.htmlA legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. News--Magyar esélyese is van Grammy-díjátadónak!http://www.life.hu/news/20160215-a-magyar-takacs-quartet-jelolt-a-grammy-dijra.htmlLos Angelesben ma este fogják kiosztani 58. alkalommal az amerikai zenei szakma legrangosabb elismerését. A jelöltek között van a Takács Quartet vonósnégyes is. News--Újra visszatér a Dáridó Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20160212-lagzi-lajcsi-nonapkor-ujra-szinpadra-all-a-zenesz-porgos-musorral-var-mindenkit.htmlAz énekes a jelek szerint nem tétlenkedik, és újra színpadra akar állni. Erre minden lehetősége meg is lesz, méghozzá egy különleges műsor keretében. News--A jógázó kecskegida a legcukibb dolog, amit ma láthatsz!http://www.life.hu/news/20160212-a-jogazo-kecske-penny-lane-a-net-uj-sztarja-a-legcukibb-dolog-amit-lathatsz.htmlA svéd származású Rachel Brathen igaz megszállottja a jógának. Annyira szereti ezt a sportot, hogy még a házi kedvencét, a kiskecskéjét is rá tudta venni, hogy vele tartson! News--Michael Schumacher tanítványa bekerült a F1-behttp://www.life.hu/news/20160212-pascal-wehrlein-a-hetszeres-vilagbajnok-michael-schumacher-tanitvanya-bekerult-a-formaegybe.htmlPascal Wehrleint, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fedezte még gyermekkorában, most pedig a Forma-1-be is bekerült. News--Jelenleg senki nem akar foglalkozni a Hosszú Katinka-üggyelhttp://www.life.hu/news/20160212-az-uszoszovetseg-a-magyar-olimpiai-bizottsagtol-varja-a-hosszu-katinka-ugy-megoldasat.htmlHosszú Katinka nem fog indulni a győri úszó országos bajnokságon, mivel nem akarja megszakítani az amerikai edzőtáborozását. Ezt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte Kiss László szövetségi kapitánnyal.NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.