Dr. Alban klipjében táncolt Tücsi

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
Tücsi Sláger TV Aryee Claudia Dedei videóklip Dr. Alban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi köztudottan nagyon szereti a zenét, és hamarosan a világsztár videoklipjében tűnik majd fel.

Tücsit és Pordán Petrát, a Sláger TV új műsorvezető párosát múlt pénteken láthatták először képernyőn a nézők a Halló, Angyalok! című élő kívánságműsorban. Az Angyalok amellett, hogy a kívánságokat teljesítették, az aktuális dalok kapcsán nosztalgiáztak is egy kicsit.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

„Az egyik néző Dr. Alban egyik slágerét kérte – és kevesen tudják, hogy tavaly nyáron én is szerepeltem az énekes egyik videó klipjében. Mivel tinédzser korom óta szeretek bulizni, imádok táncolni és énekelni is, ezért vállaltam el az egyik főszerepet a Hurricane című klipben. Ezt a videót természetesen a Halló, Angyalok!-ban is megmutatjuk majd" – mondta el Tücsi, aki további részleteket is mesélt a forgatásról.

„A klipben két másik magyar lánnyal együtt szerepeltem. Az egy napos forgatás Budapesten volt, autós és táncos jeleneteket vettünk fel. A legnagyobb élmény az volt, amikor a forgatás szünetében a rakparton egy Cadillac-ban ülve együtt énekeltem Dr. Albannal a Sing Hallelujah-t. Nagyon jó fej volt az énekes" – tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.