Adele végigbőgte a Grammy másnapját

Forrás: VOUGE -
Adele Grammy-gála sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díjátadón az énekesnő fellépése nem sikerült valami jól. A rajongók borzasztóan kiakadtak, pedig technikai hibák okozták a problémát.

Adele fellépése a Grammy-gálán hatalmas visszhangot keltett, de sajnos nem a dicséretek miatt. Az énekesnő előadása nagyon rosszul sikerült, ami miatt a díjátadó másnapját végigbőgte.

Forrás: VOUGE

Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mesélte el Adele, hogy gyakorlatilag egész nap csak sírt a Grammy-gála után. Az énekesnő azt is elmondta, hogy a főpróbán minden rendben zajlott, de az átszerelés során a zongoramikrofon beesett a húrok közé, ezért egy furcsa zaj kísérte végig az előadását. Ő pedig teljesen lefagyott, ami miatt néhol hamiskásan énekelt. Adele hozzátette, a hibánál sokkal jobban zavarta az, hogy minden csak erről szólt.

Schobert Norbi különös súlyzót kapott a vállárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-schobert-norbi-fitnesz-edzo-kulonos-sulyzot-kapott-a-vallara-es-kutyusaval-a-nyakaban-pozolt.htmlA fitneszguru fogta és szeretett kedvencét olyan könnyedén kapta fel, mintha csupán pehelysúlyú lenne. TV + Sztárok--Kulcsár Edina durcáskodással kezdte a péntek reggelthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-durcaskodassal-kezdte-a-pentek-reggelt.htmlA szépségkirálynőnek elege van az esős időből és ezt egy morcos fotóval jelezte is az felhők felé. TV + Sztárok--Botrány! Csúnyán beszólt egymásnak Berki Krisztián és Vujity Tvrtko http://www.life.hu/sztarok/20160219-berki-krisztian-es-vujity-tvrtko-parazs-hangulat-a-studioban-video.htmlParázs hangulat alakult ki a Mokka reggeli adásában a két sztár között. Demcsák Zsuzsa próbálta csitítgatni őket, de nehezen jutott szóhoz. TV + Sztárok--Különleges tortát kért Sarka Kata lánya a szülinapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-sarka-kata-lanya-noncsi-a-szulinapjara-kulonleges-paleo-tortat-kert.htmlNoncsinak nemrég volt a hetedik születésnapja, amelyre különleges édességet, paleotortát kért szüleitől. TV + Sztárok--Megszólalt Pap Vera özvegye: “Fogtam a kezét, míg örökre el nem aludt”http://www.life.hu/sztarok/20160219-pap-vera-ozvegye-vegig-a-szineszno-mellett-volt-mig-orokre-el-nem-aludt.htmlHosszú betegség után tavaly áprilisban hunyt el Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész. Özvegye, dr. Simon Sándor még mindig nem találja a helyét. TV + Sztárok--Érkezik a Barátok közt baba - Kiss Ramónának elfolyt a magzatvizehttp://www.life.hu/sztarok/20160219-erkezik-a-baratok-kozt-baba-a-szentmihalyi-zsofit-alakito-kiss-ramonanak-a-sorozatban-elfolyt-a.htmlA Szentmihályi Zsófit alakító Kiss Ramóna, a sorozatban vajúdni kezdett, így hamarosan megszületik filmbeli gyermeke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.