Az RTL Klubtól a TV2-höz igazol Ábel Anita

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 Ábel Anita RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.

A színésznő egyébként több mint 15 éve az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén látható, 2012 óta a Heti hetes állandó szereplője volt. A Bors úgy tudja, a a TV2 komoly ajánlattal kereste meg, kiemelt szerepet szán neki. A Bors arról is kérdezte, hogy nem fél-e a támadásoktól, hogy az ellenzéki Heti hetesből az Andy Vajna tulajdonában álló TV2-höz igazol.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Betegesnek és már-már má­niákusnak tartom ezt a megközelítést, mert a tévé mégiscsak a nézőknek szól, aki meg egyet akar, kikapcsolódni. Nem az ér­dekli, ki szerepel a cégjegyzékben, hanem az, hogy mit és kit lát a dobozban. Én feladatokkal foglalkozom és felkéréseket ítélek meg, valamint azt, hogy milyen csapatban dolgozhatok. A néző távirányítóján a gombok nem politikai pártokat vagy befektetőket kapcsolgatnak, hanem műsorokat" – vélekedik Anita. "A változás jó, a változás kell. Egyébként a Reggeli 2005-ös megszűnése óta nem állok szerződéses kapcsolat­ban az RTL Klubbal, így – bár jól hangzik – nem volt mit felmondani" - tette hozzá és arról is beszélt, hogy a Heti hetes tagjai sok sikert kívántak neki és büszkék rá.

Anita elmondta, nemcsak gyerek-tehetségkutatóba invitálta a TV2, de még tárgyalnak róla, hogy pontosan milyen műsorokban lesz látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.