Botrány! Csúnyán beszólt egymásnak Berki Krisztián és Vujity Tvrtko

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, MTI/Szigetváry Zsolt -
műsorvezető Mokka Vujity Tvrtko botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parázs hangulat alakult ki a Mokka reggeli adásában a két sztár között. Demcsák Zsuzsa próbálta csitítgatni őket, de nehezen jutott szóhoz. 

Az Édes Élet sztárja álruhában - Deák Ferencnek öltözve - járta a főváros utcáit. Erről és a közszereplők életéről beszélgettek, amikor kicsit elharapódzott a beszélgetés. Itt megnézheted a beszélgetést:

"Bevallom őszintén azon az oldalon vagyok, hogy én még abban is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem arról szól, hogy pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva mivel én nem látom a produkciót semmilyen szinten, én nem tudok a lányod szájra puszijáról, a cipődről, az órádról, semmiről nem szeretnék beszélni. Baromira zavarban vagyok ettől.(...)

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, MTI/Szigetváry Zsolt

Ez az én szubjektív véleményem. Azt mondom, hogy egész életemben az ellen fogok küzdeni, amit te képviselsz"

- mondta Tvrtko. Berki nem vette magára a dolgot, és meglepő nyugodtsággal válaszolt a dologra.

"Ne legyél zavarban Vu, mert nincs rá szükség. Az, hogy te bizonyos dolgokkal nem tudsz azonosulni, az teljesen normális, és én ebből a székből el is fogadom. Nekem is nagyon furcsa azzal azonosulni, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ülsz műsorvezetőként, miközben egy bulvár dologról beszélünk, ennek a kereskedelmi csatornának az egyik fő műsora az a trash reality, amiben én az egyik szálat viszem. Engem nem sértesz meg" - vágott vissza Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.