Kulcsár Edina durcáskodással kezdte a péntek reggelt

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
eső mérges szépségkirálynő időjárás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynőnek elege van az esős időből és ezt egy morcos fotóval jelezte is az felhők felé.

Kulcsár Edinára alig ismerni rá legutóbbi fotóján, mert a mindig mosolygós szépség, most nagyon mérges fejet vágott. Szerencsére nagy baj azért nincs, csupán az időjárásra orrolt meg a királynő.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

„Ilyen a kedvem, amikor ennyire rossz időnk van. Hol vannak a napos idők?" – tette fel a költői kérdést Edina.

Különleges tortát kért Sarka Kata lánya a szülinapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-sarka-kata-lanya-noncsi-a-szulinapjara-kulonleges-paleo-tortat-kert.htmlNoncsinak nemrég volt a hetedik születésnapja, amelyre különleges édességet, paleotortát kért szüleitől. TV + Sztárok--Megszólalt Pap Vera özvegye: “Fogtam a kezét, míg örökre el nem aludt”http://www.life.hu/sztarok/20160219-pap-vera-ozvegye-vegig-a-szineszno-mellett-volt-mig-orokre-el-nem-aludt.htmlHosszú betegség után tavaly áprilisban hunyt el Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész. Özvegye, dr. Simon Sándor még mindig nem találja a helyét. TV + Sztárok--Érkezik a Barátok közt baba - Kiss Ramónának elfolyt a magzatvizehttp://www.life.hu/sztarok/20160219-erkezik-a-baratok-kozt-baba-a-szentmihalyi-zsofit-alakito-kiss-ramonanak-a-sorozatban-elfolyt-a.htmlA Szentmihályi Zsófit alakító Kiss Ramóna, a sorozatban vajúdni kezdett, így hamarosan megszületik filmbeli gyermeke. TV + Sztárok--Bálint Antónia exe fellebbez - Azt állítja, nem ő tartozik, hanem Toncsihttp://www.life.hu/sztarok/20160219-balint-antonia-exe-foldesi-szabo-laszlo-azt-allitja-neki-tartozik-22-millio-forinttal-toncsi.htmlAz egykori szépségkirálynő volt párja nem nyugszik bele a bíróság döntésébe. Szerinte nem ő az, aki tartozik.TV + SztárokDemcsák Zsuzsa táncol Kis Grófo legújabb klipjében!http://www.life.hu/sztarok/20160218-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-tancol-majd-kis-grofo-mulatos-zenesz-legujabb-klipjeben.htmlA mulatós énekes élő adásban kérte fel a műsorvezetőt, hogy táncoljon egy igazi roma táncot a legújabb videóklipjében. TV + Sztárok--Dr. Alban klipjében táncolt Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20160218-dr-alban-vilaghiru-enekes-klipjeben-tancolt-tucsi-aryee-claudia-dedei-a-slager-tv-uj-musorvezetoje.htmlAryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi köztudottan nagyon szereti a zenét, és hamarosan a világsztár videoklipjében tűnik majd fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.