Freddie: "Nem foglalkozok ilyennel, hogy konkurencia"

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
A Dal 2016 siker Freddie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Gábor Alfréd csont nélkül jutott A Dal döntőjébe. Olyannyira nagy esélyesnek tartják, hogy sokan már őt látják Stockholmban az Eurovízión.

Hogy Freddie mit gondol a saját sikeréről, illetve fél-e Kállay-Saunderstől, azt a Life.hu alábbi interjújában meséli el.

Komoly kritikát kapott A Dalban Péterffy Lili és zenekarahttp://www.life.hu/sztarok/20160221-komoly-kritikat-kapott-a-dalban-peterffy-lili-es-zenekara-pierrottol.htmlPéterffy Lili az Egy Másik Zenekar énekesnője kemény kritikát kapott A Dal zsűritagjától, Pierrottól. Hogy szerinte igazságos volt-e a vélemény, illetve hogyan viseli a kiesést az énekesnő, azt a Life.hu riporterének mondta el. TV + Sztárok--Megvan A Dal döntős csapata - Közülük megy valaki az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20160220-a-dalban-freddie-parno-graszt-vasary-andre-vigaszagon-pedig-berkes-oliver-es-toth-andi-jutott-tovabb.htmlMa tartották A Dal második középdöntőjét, kiderült, mely produkciók küzdhetnek meg egymással a február 27-i döntőben. A finálé dalai közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 10. és 14. között a svéd fővárosban, Stockholmban.TV + Sztárok--Ábel Anita távozásáról beszélt a Heti hetes főszerkesztőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160220-abel-anita-tavozasarol-beszelt-a-heti-hetes-foszerkesztoje-onodi-gyorgy.htmlÓnodi György, a Heti hetes főszerkeszője Ábel Anita a TV2-höz való átigazolása kapcsán adott interjút az Origónak. A tévés nem aggódik a műsor jövőjéért és Anitát pedig - ha úgy adódik - szívesen várja vissza. TV + SztárokOrigoHada Renáta élesen bírálja Tvrtkóthttp://www.life.hu/sztarok/20160220-hada-renata-elesen-biralja-vujity-tvrtkot.htmlA TV2 péntek reggeli Mokkájában furcsa beszélgetésnek lehettünk szem- és fültanúi. Vujity Tvrtko élesen bírálta a meghívott vendéget, Berki Krisztiánt, vagyis inkább azt, amit a macsó képvisel. Demcsák Zsuzsa szemmel láthatóan kínosan érezte magát, később pedig a kommentelők és Kiszel Tünde is kifejtették véleményüket. Az elhangzottakkal kapcsolatban Hada Renátának és Berki párjának, Hódi Pamelának is megvan a véleménye, amit a Facebookon tettek közzé. TV + Sztárok--Berki elmondta: ezért csókolta szájon Natithttp://www.life.hu/sztarok/20160220-berki-krisztian-a-gyereknevelesro-es-a-szajrapuszirol-beszelt.htmlAz Édes élet szereplője semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy kislányával szájrapuszit adnak egymásnak, és hozzátette, ha Nati megnő, nyilván szakítanak ezzel a szokásukkal. TV + Sztárok--Boldog 50. születésnapot, Cindy Crawford!http://www.life.hu/sztarok/20160220-cindy-crawford-50-eves-lett.htmlA szupermodell Cindy Crawford egyre többet nosztalgiázik mostanában, mutatják ezt Instagram-oldalára feltöltött fiatalkori képei is, legutóbb például egy 21. szülinapján készült fotóval kedveskedett nekünk. Nem is csoda, a bűvös 50-et betöltve valószínűleg mindenki végiggondolja, honnan is indult, tartsunk hát vele egy nosztalgikus mustra erejéig! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.