Országos Roma Önkormányzat Bódi Guszti Bódi Margó korrupció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár belekeveredett az Országos Roma Önkormányzat korrupciógyanús ügyébe. Állítólag Bódi Guszti és a Nagyenyedi Fekete Szemek a zenei produkciókra elköltött milliókból részesültek.

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) Híd a munka világába nevű projektjének a romák munkába állítását kellett volna segítenie, az eddig feltárt tények alapján azonban elsősorban irodavásárlásra, autóbérlésre, szakértőkre és tanulmányokra, illetve alkalmazotti bérekre költötték az unióból érkező milliárdokat - írja az ATV.hu.

Forrás:Muzsika TV

Ezen kívül a lap szerint zenei produkciókra is milliókat költöttek. Állítólag Bódi Guszti és a Nagyenyedi Fekete Szemek három hónap alatt 19 fellépésre szerződtek Farkas Flóriánékkal, alkalmanként 250 ezres gázsiért.

A Bors megkereste a házaspárt, akik felháborodtak azon, hogy ilyen kétes ügyekben merül fel a nevük.

Forrás: Facebook/Bódi Margó

“Nem volt szerződésünk az Országos Roma Önkormányzattal, egy műsorszervező irodán keresztül mentünk fellépni. Minden egyes koncertünket megtartottuk, mindegyik telt házas volt, és mindegyikről készült felvétel is. Ugyanolyan felkérések voltak az évben ezek is, mint a többi. A helyszíneken a helyi szervezők fogadtak, az öltözőbe kísértek, átöltöztünk, és felléptünk. És egyik fellépésen sem találkoztunk például Farkas Flóriánnal. Úgyhogy az ügyről sem tudunk semmit” - nyilatkozta a lapnak Guszti és Margó.

Bódi Guszti és zenekara egy műsorszervező irodán keresztül jutottak a fellépésekhez és a fizetséghez is. Az ATV.hu szerint az ORÖ éppen azzal követett el hibát, hogy nem közvetlenül a zenekart kérte fel, hanem koncertszervezőkhöz fordult. Ugyanis ebben az esetben közbeszerzést kellett volna lefolytatni, amit viszont minden esetben elmulasztottak.

Lajcsi: "Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül az életem minden pillanatát lehallgatták"http://www.life.hu/sztarok/20160222-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-eletenek-minden-pillanatat-lehallgattak.htmlLezajlott Lagzi Lajcsi első, szabadulása utáni nyilvános fellépése, ahová nagy szeretettel meghívta az őt lehallgató rendőrtiszteket is. Mint ismeretes, a mulatóssztár rendelkezésére bocsátott iratokból kiderült, kik és mennyi ideig hallgatták le.TV + Sztárok--Ki képviselje hazánkat az Eurovízión?http://www.life.hu/sztarok/20160221-ki-kepviselje-hazankat-az-eurovizion.htmlFebruár 27-én rendezik meg A Dal döntőjét, és kiderül, idén ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, nektek ki, azaz melyik dal a kedvencetek. TV + Sztárok--Megvan A Dal 2016 legjobb dalszövegehttp://www.life.hu/sztarok/20160221-megvan-a-dal-2016-legjobb-dalszovege-a-pioneer.htmlA Dal 2016 készítői idén első alkalommal meghirdették A Dal 2016 Legjobb Dalszövege díját, amelyet a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján a Pioneer című dal szövege nyerte el, melynek szerzője Csarnai Borbála. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: "Mi indokolta azt, hogy egy Magyarországon köztiszteletben álló zeneművészt lehallgassanak..."http://www.life.hu/sztarok/20160221-lagzi-lajcsi-a-bollerfesztivalon-lepet-fel-meghivta-azt-is-aki-lehallgatta.htmlA börtönhónapok után a Böllérfesztiválon lépett fel előszö Lagzi Lajcsi. A zenész a színpadon arról beszélt, állítólagos lehallgatóját is meghívta a koncertre.TV + Sztárok--Tóth Andiék dalát imádják a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160221-masodjara-juttatta-tovabb-a-dalban-a-kozonseg-toth-andit-es-berkes-olivert.htmlMásodjára juttatta tovább A Dalban a közönség Tóth Andit és Berkes Olivért. A vetélkedő elődöntőjében Berkes Olivér duetttársa, Tóth Andit megviselte stressz és a továbbjutás pillanatát követően rosszul lett. TV + Sztárok--Freddie: "Nem foglalkozok ilyennel, hogy konkurencia"http://www.life.hu/sztarok/20160221-freddie-hatalmas-pontszammal-jutott-tovabb-a-dontobe-a-dalban.htmlFehérvári Gábor Alfréd csont nélkül jutott A Dal döntőjébe. Olyannyira nagy esélyesnek tartják, hogy sokan már őt látják Stockholmban az Eurovízión.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.