Lajcsi: "Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül az életem minden pillanatát lehallgatták"

Galambos Lajos Lagzi Lajcsi zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezajlott Lagzi Lajcsi első, szabadulása utáni nyilvános fellépése, ahová nagy szeretettel meghívta az őt lehallgató rendőrtiszteket is. Mint ismeretes, a mulatóssztár rendelkezésére bocsátott iratokból kiderült, kik és mennyi ideig hallgatták le.

"Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül az életem minden pillanatát lehallgatták. Hogyan vallottam szerelmet a feleségemnek, hogyan beszélgettem a gyermekeimmel. Most nem mutatta meg magát egy megfigyelőm sem, bár lehet, hogy megbújtak valahol" – mondta a Blikknek Galambos Lajos, aki teltházas koncertet adott a budapesti böllérfesztiválon, és akit imádott a közönség.

Forrás: Youtube

Amikor kilépett a színpadra, tapsvihar fogadta, látszott, népszerűségéből, mit sem veszített - írja a lap. "Tudni akartam, eljöttek-e a rendőrök, eleget tettek-e a meghívásomnak. Az emberek vették a lapot, megmosolyogtatta őket a kérdésem. Rengetegen poénból is feltették a kezüket - folytatta a fellépése után a zenész, aki nem úszta meg a kötelező pálinkát sem.

Legutóbb a szomszédainál razziázott a rendőrség

Csütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Akkor nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét. Lajcsi egyik szomszédja azt nyilatkozta, az érdekelte őket, valóban van-e víztorony Lajcsi birtokán. "Pedig a torony már akkor is látható, ha az ember autóval jön be a faluba, sőt innen, az út széléről is egyértelműen látható. Az is érdekelte őket, kaptunk-e vizet Lajcsitól, és ebből a toronyból. Akit meg nem találtak itthon, azokat állítólag beidézik majd Székesfehérvárra" - fejtette ki a szomszéd, és hozzátette, az is érdekelte a rendőröket, hogy milyen közműveket vesznek igénybe, milyen időszakokban fizetnek villanyszámlát, mivel fűtenek Lajcsiék. Az ügyről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.