Szinetár Dóra sugárzik a boldogságtól

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
boldogság harmónia koncert Szinetár Dóra gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőn látszik, hogy szakmailag és a magánéletében is révbe ért, szinte sugárzik ugyanis a boldogságtól. Hétvégi fellépésén is igazi dívaként tündökölt.

Szinetár Dóra nemrég elmesélte a Life.hu-nak, hogy keresi a vágyak nélküli harmonikus állapotot. Úgy tűnik, a színésznő meg is találta, hiszen még egy hosszú koncert után is olyan gyönyörű, mintha most kezdődne a fellépés.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra
Újra képernyőre kerül az Összezárva Friderikusszalhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-ujra-kepernyore-kerul-az-osszezarva-friderikusszal-friderikusz-sandorral.htmlHajdú Péter rávette Friderikusz Sándort a folytatásra, így tavasszal újra képernyőre kerül a sztáros összeköltözős műsor. TV + SztárokOrigoJohn Lennon hajtincse tízmillió forintnak megfelelő összegért kelt el http://www.life.hu/sztarok/20160222-john-lennon-a-beatles-egyuttes-frontemberenek-hajtincse-kozel-tizmillio-forintert-kelt-el.htmlA texasi aukciósház elárverezte az eddigi legnagyobb Lennon-hajtincset, amit egy filmszerep miatt vágatott le. TV + SztárokOrigoTaylor Swift pénzzel segíti az állítólag megerőszakolt Kesháthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-taylor-swift-enekesno-penzt-adott-kesha-enekesnonek-akit-allitolag-megeroszakolt-a-producere.htmlA fiatal énekesnő csekély 250 ezer amerikai dollárral fejezte ki együttérzését Keshának, és biztosította kolléganőjét arról, hogy mindenben mellette áll. TV + Sztárok--Mark Zuckerberggel szelfizett Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20160222-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-mark-zuckerberggel-a-facebook-kitalalojaval-szelfizett.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a Facebook atyját kapta lencsevégre és a vicces fotót azonnal megmutatta rajongóinak. TV + Sztárok--Izgalmasabb lesz az Eurovízio - Változik a szavazási rendhttp://www.life.hu/sztarok/20160221-izgalmasabb-lesz-az-eurovizios-dalfesztival-valtozik-a-szavazasi-rend.htmlVáltoztattak a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál szavazási rendszerén. Ezúttal nem a zsűri és a közönség szavazatai összefésülésével alakul ki a sorrend, hanem a pontszámok külön számítanak. A produkciók az eddigi 12 pont helyett maximálisan 24 pontot kaphatnak egy-egy országtól. TV + Sztárok--Komoly kritikát kapott A Dalban Péterffy Lili és zenekarahttp://www.life.hu/sztarok/20160221-komoly-kritikat-kapott-a-dalban-peterffy-lili-es-zenekara-pierrottol.htmlPéterffy Lili az Egy Másik Zenekar énekesnője kemény kritikát kapott A Dal zsűritagjától, Pierrottól. Hogy szerinte igazságos volt-e a vélemény, illetve hogyan viseli a kiesést az énekesnő, azt a Life.hu riporterének mondta el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.