Taylor Swiftről meseszép esküvői fotók készültek

esküvő fotó Taylor Swift barátok énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy halványrózsaszín, kövekkel kirakott ruhában állt oltár elé, bár csak a barátnője kedvéért. 

Taylor az egyik legjobb barátnője esküvőjén tündökölt, és erről fotók is készültek a sztár hivatalos Instagram-oldalára. A lányok már gyermekkoruk óta nagyon jóban vannak egymással, így nem is volt kérdés, hogy ki álljon majd a menyasszony mellett. Ez az igazi barátság!

Forrás: Instagram/taylorswift
Szinetár Dóra sugárzik a boldogságtólhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-szinetar-dora-egy-atdolgozott-este-utan-is-sugarzik-a-boldogsagtol.htmlA színésznőn látszik, hogy szakmailag és a magánéletében is révbe ért, szinte sugárzik ugyanis a boldogságtól. Hétvégi fellépésén is igazi dívaként tündökölt. TV + Sztárok--Élő adásban sírta el magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Jóbarátok sztárja könnyekben tört ki, amikor az NBC műsorában köszönetet mondott a sorozat rendezőjének, Jim Burrows-nak. TV + Sztárok--Kétes ügybe keverték Bódi Gusztit és Margóthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-bodi-guszti-es-bodi-margo-belekeveredett-az-orszagos-roma-onkormanyzat-korrupciogyanus-ugyebe.htmlA házaspár belekeveredett az Országos Roma Önkormányzat korrupciógyanús ügyébe. Állítólag Bódi Guszti és a Nagyenyedi Fekete Szemek a zenei produkciókra elköltött milliókból részesültek. TV + Sztárok--Tóth Andiék dalát imádják a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160221-masodjara-juttatta-tovabb-a-dalban-a-kozonseg-toth-andit-es-berkes-olivert.htmlMásodjára juttatta tovább A Dalban a közönség Tóth Andit és Berkes Olivért. A vetélkedő elődöntőjében Berkes Olivér duetttársa, Tóth Andit megviselte stressz és a továbbjutás pillanatát követően rosszul lett. TV + Sztárok--Freddie: "Nem foglalkozok ilyennel, hogy konkurencia"http://www.life.hu/sztarok/20160221-freddie-hatalmas-pontszammal-jutott-tovabb-a-dontobe-a-dalban.htmlFehérvári Gábor Alfréd csont nélkül jutott A Dal döntőjébe. Olyannyira nagy esélyesnek tartják, hogy sokan már őt látják Stockholmban az Eurovízión.TV + Sztárok--Berki elmondta: ezért csókolta szájon Natithttp://www.life.hu/sztarok/20160220-berki-krisztian-a-gyereknevelesro-es-a-szajrapuszirol-beszelt.htmlAz Édes élet szereplője semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy kislányával szájrapuszit adnak egymásnak, és hozzátette, ha Nati megnő, nyilván szakítanak ezzel a szokásukkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.