Összezárva Friderikusszal TV2 Friderikusz Sándor folytatás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter rávette Friderikusz Sándort a folytatásra, így tavasszal újra képernyőre kerül a sztáros összeköltözős műsor.

A TV2 egyik legkedveltebb és legnézettebb műsorának folytatása eddig kérdéses volt, de végül Fridi beadta a derekát Hajdú Péternek.

Fotó: Tv2

Áprilisban tér vissza Friderikusz Sándor az összeköltözős műsorával – tudta meg az Origo a TV2 sajtóosztályától.

A magyar átlagfizetésről kérdezte Rubint Rékát Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor nem érti, Rubint Réka miért osztja meg több százezer forintos luxusholmijának képeit az emberekkel a közösségi oldalán. Olvasd el a Life.hu cikkét!
John Lennon hajtincse tízmillió forintnak megfelelő összegért kelt el http://www.life.hu/sztarok/20160222-john-lennon-a-beatles-egyuttes-frontemberenek-hajtincse-kozel-tizmillio-forintert-kelt-el.htmlA texasi aukciósház elárverezte az eddigi legnagyobb Lennon-hajtincset, amit egy filmszerep miatt vágatott le. TV + SztárokOrigoMark Zuckerberggel szelfizett Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20160222-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-mark-zuckerberggel-a-facebook-kitalalojaval-szelfizett.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a Facebook atyját kapta lencsevégre és a vicces fotót azonnal megmutatta rajongóinak. TV + Sztárok--Kulcsár Edina durcáskodással kezdte a péntek reggelthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-durcaskodassal-kezdte-a-pentek-reggelt.htmlA szépségkirálynőnek elege van az esős időből és ezt egy morcos fotóval jelezte is az felhők felé. TV + Sztárok--Nádai Anikó állítja nem a párjának köszönheti új munkájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-nadai-aniko-az-rtl-klub-farm-cimu-musor-musorvezetoje-allitja-nem-a-parja-intezte-el-neki-a-munkat.htmlPár napja derült ki, hogy a ValóVilág egykori sztárja vezeti majd Fördős Zé oldalán a Farm című műsort. Anikót máris támadások érték. TV + Sztárok--Aleska hatalmasat terpesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20160216-aleska-safrany-emese-hatalmasat-terpesztett-amikor-egy-fa-torzsen-spargazott.htmlA felnőtt filmek egykori sztárja, aki manapság a légtornászatnak és az Aerial jógának hódol, megmutatta, milyen hajlékony. TV + Sztárok--ÉNB Alexa testét alig takarja valami - Ez aztán a farsangi öltözék!http://www.life.hu/sztarok/20160217-enb-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-farsangi-bombazo-es-szexi-fotokon-pozolt.htmlIsmét szexi képek készültek Alexáról, az Éjjel-Nappal Budapest mongol származású főszereplőjéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.