Ábel Anita átigazolásáról állítólag nem tudott az ATV

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
ATV TV2 Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita több mint 15 évig az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén volt látható, valamint ő volt a legnépszerűbb arca az ATV egyik műsorának. Annyi idő után, most a konkurens TV2-höz kerül, amiről állítólag a lapokból értesült az ATV.

A színésznő több mint egy évtized után vált csatornát, mivel komoly ajánlatot kapott a TV2-től. Állítólag kiemelt szerepet szánnak neki a csatornánál. Az ATV vezetősége azonban csak arról tudott, hogy sokan érdeklődnek Anita iránt - írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ábel Anita az ATV beszélgetős műsorának, A nő háromszor című, szórakoztató adásának a legnépszerűbb arca volt. A csatorna munkatársai tisztában voltak azzal, hogy megnőtt a színésznő iránt az érdeklődés, de az átigazolásról csak a sajtóból értesültek. A Bors megkereste az ATV hírigazgatóját, aki megerősítette ezt az információt.

“A nő háromszor című műsor készítői arról értesültek, hogy az utóbbi hetekben megnőtt az érdeklődés Ábel Anita iránt, de azt, hogy a TV2-höz szerződött, a Bors újságból tudtuk meg" – mondta a lapnak dr. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója. Hozzátette, hogy nincs harag, mivel nem érte őket meglepetésként, azt viszont nem szeretnék, ha egyszerre dolgozna Anita mindkét csatornánál.

Ábel Anita helyére egy jól felépített műsorvezetőt keres a csatorna, a Bors úgy halotta, hogy a megüresedett helyre jó eséllyel indul Krizsó Szilvia és Jakupcsek Gabriella is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.