Tehetséges és jóképű - Meg Ryan és Dennis Quaid 23 éves fia igazi sztáralkat

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
híresség Jack színész Meg Ryan jóképű fiú Dennis Quaid sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Dennis Quaiddal közös fia, Jack nagyon hálás szüleinek amiért engedték, hogy tehetségét kibontakoztathassa.

Az egykori hollywoodi álompár huszonnégy éves fia, Jack ügyesen lavírozik a filmiparban, és borzasztóan hálás híres szüleinek, amiért a kezdetektől fogva támogatták színészi ambícióit. Jack Quaid a Bakelit című HBO-sorozat premierjének apropóján mesélt alakuló karrierjéről, és szüleihez fűződő kapcsolatáról – írja a tvgo.hu.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

„Soha semmilyen hátrányom nem származott abból, hogy a szüleim hollywoodi sztárok, nincs okom panaszra. Mindig támogattak, és mellettem álltak. Nem emlékszem arra, hogy konkrét tanácsokkal bombáztak volna, inkább csak nyugtatgattak, és sokat jelentett, hogy értették miről beszélek, amikor beszámoltam egy-egy munkámról" – mesélte Jack, akit a Bakelit című filmjének bemutatójára édesanyja, Meg Ryan is elkísérte.

Julia Robertsszel forgatott a magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-julia-robertsszel-vilagsztarral-forgatott-a-magyar-szinesz-a-voice-egykori-riportere-banyai-miki.htmlA Voice egykori riportere, Bányai Miki a gyönyörű világsztárral szerepelt egy reklámfilmben. TV + Sztárok--A gyönyörű Molnár Andi álomszép helyen nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-molnar-andi-tancosno-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-sztarja-alomszep-helyen-nyaral-balin.htmlA táncos meg sem állt Bali szigetéig, hogy pihenjen, álomszép fotói mellett pedig nem tudtunk elmenni szó nélkül. TV + Sztárok--Szinetár Dóra sugárzik a boldogságtólhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-szinetar-dora-egy-atdolgozott-este-utan-is-sugarzik-a-boldogsagtol.htmlA színésznőn látszik, hogy szakmailag és a magánéletében is révbe ért, szinte sugárzik ugyanis a boldogságtól. Hétvégi fellépésén is igazi dívaként tündökölt. TV + Sztárok--Ábel Anita átigazolásáról állítólag nem tudott az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20160223-abel-anita-a-tv2hoz-igazol-de-errol-az-atv-csak-a-lapokbol-ertesult.htmlÁbel Anita több mint 15 évig az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén volt látható, valamint ő volt a legnépszerűbb arca az ATV egyik műsorának. Annyi idő után, most a konkurens TV2-höz kerül, amiről állítólag a lapokból értesült az ATV. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó francia sanzonénekesnővé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160223-keresztes-ildiko-edith-piaf-francia-sanzonenekesnot-alakitja-a-szinhazban.htmlAz énekesnő régóta szeretett volna már Edith Piaf bőrébe bújni. Most végre valóra válhatott az álma, ugyanis a Turay Ida Színház Égben maradt című darabjában a francia ikont alakítja. TV + Sztárok--Így készül az esküvőjére Muri Enikő - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160222-muri-eniko-kivalasztotta-milyen-finomsagokat-szeretne-az-eskuvojen-video.htmlA Life.hu riportere alaposan kifaggatta a csinos énekesnőt az esküvői előkészületekről, sőt, még néhány kulisszatitkot is megtudott a nagy napról. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.