Nincs vége az ominózus Berki-Tvrtko-ügynek - Az állásával játszott a műsorvezető

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, MTI/Szigetváry Zsolt -
TV2 Vujity Tvrtko Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart a TV2 Mokkájának múlt heti adása, amelyben Vujity Tvrtko élesen kritizálta Berki Krisztiánt. Demcsák Zsuzsa mimikája már a stúdióban mindent elárult arról, hogy mit gondol a beszélgetésről, később Hada Renáta és Hódi Pamela, majd Kiszel Tünde a Facebookon fejezték ki rosszallásukat. 

A Bors úgy tudja, azzal, hogy Tvrtko a TV2 Édes életének szereplőjét kemény szavakkal illette, azzal a műsort is kritizálta, és ezt a csatorna nem vette jónéven. A napilap erról ír, hogy a műsorvezetőnek az állása is veszélybe került a kínos ügy kiatt, és írásbeli figyelmeztetésben részesítették, valamint azt is megemlítik, hogy a Mokka felelős szerkesztője szóbeli figyelmeztetést kapott amiatt, mert Tvrtko élő adásban becsmérelte a cégcsoport egy másik saját gyártású műsorát és annak egyik szereplőjét.

Ebből lett a baj

"Az egész életem az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva én nem látom a produkciót semmilyen szinten. Én nem tudok a lányod szájra puszijáról, az órádról, a cipődről beszélgetni. És én például baromi zavarban vagyok ettől..."

TV2 a Life.hu-nak azt nyilatkozta, nem kommentálják az esetet, belső ügyként kezelik azt.

Ha nem láttad volna az ominózus adást, most itt megnézheted.

Így edzi méretes idomait a buja Ashley Grahamhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-ashhey-graham-plus-size-modell-monokiniben.htmlÖröm fotókat nézegetni Ashley Grahamről, a világ egyik leghíresebb plus size modelljéről. A pozitív testképért és önmagunk elfogadásáért kampányoló híresség láttán pedig már nem is utáljuk annyira a pluszkilóinkat. Ashley egyébként valamikor 2010 körül vált ismertté, és mára népszerűbb, mint valaha. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella: "Időt kérek, hogy átgondoljam, mi is az én dolgom"http://www.life.hu/sztarok/20160223-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-a-kozteves-ugyenek-lezarasarol-beszelt.htmlA Ridikül és a Magyarország, szeretlek! című műsorok egykori háziasszonyával a Life.hu riportere beszélgetett. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella a Heti hetesben folytatja?http://www.life.hu/sztarok/20160223-jakupcsek-gabriellat-latnak-a-nezok-szivesen-a-heti-hetesben.htmlA legtöbben Jakupcsek Gabriellát vagy D. Tóth Krisztát ültetnék Ábel Anita helyére a közéleti műsorban. TV + Sztárok--Tehetséges és jóképű - Meg Ryan és Dennis Quaid 23 éves fia igazi sztáralkathttp://www.life.hu/sztarok/20160223-meg-ryan-szineszno-dennis-quaiddal-kozos-fia-jack-igazi-sztaralkat-es-nagyon-jokepu.htmlA színésznő Dennis Quaiddal közös fia, Jack nagyon hálás szüleinek amiért engedték, hogy tehetségét kibontakoztathassa. TV + Sztárok--Rékasi Károly váratlan műtétje írta át a Barátok köztöthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-at-kell-alakitani-a-baratok-koztot-rekasi-karoly-miatt.htmlA héten visszatér a Barátok közt-be Rékasi Károly, miután távozott a kórházból, ahová egy motorbaleset miatt került. Bár az orvosa is rábólintott az ötletre, a gyógyulás hosszabb időt vesz igáénybe, ezért a sorozat készítőinek kicsit variálni kellett a történeten. TV + Sztárok--Ábel Anita átigazolásáról állítólag nem tudott az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20160223-abel-anita-a-tv2hoz-igazol-de-errol-az-atv-csak-a-lapokbol-ertesult.htmlÁbel Anita több mint 15 évig az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén volt látható, valamint ő volt a legnépszerűbb arca az ATV egyik műsorának. Annyi idő után, most a konkurens TV2-höz kerül, amiről állítólag a lapokból értesült az ATV. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.