"A Berki heréje nem lett megnyomkodva"

here Hegyi Roli bulvárrap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.

Szinetár Dóra férjével nem lesz gond, Vujity Tvrtko Berki Krisztián heréjét emlegette, és megszűnhet a Morning Show - ne maradj le te sem az elmúlt néhány nap legfontosabb eseményeiről:

Bódi Sylvi motorozós pajtásánál nincs cukibb a világonhttp://www.life.hu/sztarok/20160216-bodi-slyvi-modell-es-szorfozo-motoron-pozol-egy-cuki-kutyaval.htmlA szexi szörfoktató-modell ezúttal a mesés Fülöp-szigetekről jelentkezett be rajongóinak Instagramon. TV + SztárokOrigoÚjra együtt az Igazából szerelem sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160224-hugh-grant-szinesz-es-martine-mccutcheon-szineszno-az-igazabol-szerelem-sztarjai-ujra-egyutt.htmlHugh Grant és Martine McCutcheon is ott volt a Brit Filmintézet legrangosabb elismerésének átadóján, amelyen az Igazából szerelem minisztere díjat vehetett át. TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Élő adásban sírta el magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Jóbarátok sztárja könnyekben tört ki, amikor az NBC műsorában köszönetet mondott a sorozat rendezőjének, Jim Burrows-nak. TV + Sztárok--Isten éltesse Jennifer Anistont! Íme a legszexisebb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20160211-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-47-eves-lett.htmlTelik az idő: február 11-én ünnepli 47. születésnapját minden idők egyik legnépszerűbb színésznője, Jennifer Aniston. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte a Jóbarátok sztárjának legizgalmasabb, legcsábítóbb momentumait. Íme. TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd Charlie Sheen?http://www.life.hu/sztarok/20160217-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-az-interneten-arulja-kedvenc-autojat-anyagi-gondjai-miatt.htmlA HIV-pozitív világsztár egy internetes oldalon árulja kedvenc luxusautóját. Vajon miért? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.