Újra együtt az Igazából szerelem sztárpárja

Forrás: The Picture Desk/n/a/Peter Mountain -
Hugh Grant Martine McCutcheon Igazából szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Grant és Martine McCutcheon is ott volt a Brit Filmintézet legrangosabb elismerésének átadóján, amelyen az Igazából szerelem minisztere díjat vehetett át.

Kedvenc romantikus komédiánk legkedvesebb párosa újra együtt szórakozott: Hugh Grant és az Igazából szerelemből megismert Martine McCutcheon a Brit Filmintézet díjátadóján lépett együtt a vörös szőnyegre. Képekért kattints ide!

Akárhányszor meg tudnánk nézni Hugh Grant és Martine McCutcheon filmbeli románcát Forrás: The Picture Desk/n/a/Peter Mountain

A mai napig sármos Hugh Grant ráadásul átvehette a filmintézet rangos elismerését, a BFI Fellowship életműdíját, amellyel tavaly Cate Blanchett színésznőt is díjazták.

Íme, az öt kedvenc idézetünk az Igazából szerelemből

Az egyik kedvencünk közé tartozik a romantikus film, melynek története öt héttel karácsony előtt indul. Most összeszedtük nektek az öt legjobb idézetet belőle. Kattints ide a cikkért!

Világsztár lesz Vilmos herceg első nagy szerelméből, Rose Farquhar-ból?http://www.life.hu/sztarok/20160217-vilmos-herceg-elso-nagy-szerelme-rose-farguhar-a-the-voice-versenyzoje-lesz.htmlA brit herceg első nagy szerelmeként emlegetett Rose Farquhar is indult a brit The Voice tehetségkutató műsorában. TV + Sztárok--"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Gaál Noémi: "Hiányozni fog nekem Németh Lajos"http://www.life.hu/sztarok/20160223-gaal-noemi-idojaras-jelento-bizik-abban-hogy-nemeth-lajos-utan-jo-munkatarsat-valasztanak-melle.htmlA magyar időjós, aki 18 évvel ezelőtt kezdett a TV2-nél Németh Lajossal, hálás azért, hogy egy ilyen munkatárs mellett dolgozhatott. TV + Sztárok--Kiderült, mi D. Tóth Kriszta legnagyobb félelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160217-d-toth-kriszta-iro-es-ujsagiro-legnagyobb-felelme-kiderult.htmlA magyar író, újságíró és egykori műsorvezető képmegosztó oldalán mutatta meg követőinek, hogyan nézett szembe legnagyobb félelmével: a repüléssel. TV + Sztárok--Isten éltesse Jennifer Anistont! Íme a legszexisebb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20160211-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-47-eves-lett.htmlTelik az idő: február 11-én ünnepli 47. születésnapját minden idők egyik legnépszerűbb színésznője, Jennifer Aniston. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte a Jóbarátok sztárjának legizgalmasabb, legcsábítóbb momentumait. Íme. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.