Lilu lakatfalat emelt maga köré

Forrás: Instagram/Lilu -
lakat Pécs szerelmes Keresem a családom Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője újra útra kelt, hogy eltűnt családtagok után nyomozzon és Pécsett, a szerelmesek lakatjainak társaságában pózolt.

Lilu műsora, a Keresem a családom, hamarosan folytatódik, a műsorvezető pedig nyakába vette az országot, hogy kutasson, keressen, összehozzon. Pécsett pedig rátalált a szerelmesek lakatjaira, amit egy kerítésre akasztanak fel a párok összetartozásuk jeléül, amelybe belevésték vagy belegravírozták nevüket vagy nevük kezdőbetűit.

Forrás: Instagram/Lilu
Berki Krisztián: "A kislányomnak természetes a szájra puszi"http://www.life.hu/sztarok/20160224-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-kifakadt-mert-sok-tamadas-erte-a-szajrapuszi-okan-amit.htmlA macsónak elege lett a támadásokból, amiket azért kapott, mert kislányával szájra puszit adtak egymásnak Nánási Pál fotóján.TV + Sztárok--Liptai Claudia Majka oldalán tündököl majd a TV2 képernyőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-majka-rapper-oldalan-tundokol-majd-a-tv2-kepernyojen.htmlA Nagy Duettben a rapper váltja Tillát és Claudiával együtt vezetik majd a sztárokat megénekeltető műsort. TV + Sztárok--Mi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--Ábel Anita átigazolásáról állítólag nem tudott az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20160223-abel-anita-a-tv2hoz-igazol-de-errol-az-atv-csak-a-lapokbol-ertesult.htmlÁbel Anita több mint 15 évig az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén volt látható, valamint ő volt a legnépszerűbb arca az ATV egyik műsorának. Annyi idő után, most a konkurens TV2-höz kerül, amiről állítólag a lapokból értesült az ATV. TV + Sztárok--Tilla három gyönyörű dívával bújt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160223-tilla-a-tv2-musorvezetoje-harom-legtutibb-divaval-liptai-claudiaval-toth-gabival-es-toth-veraval.htmlA TV2 műsorvezetője gyönyörű nők gyűrűjében pózolt, így biztos, hogy jó estét tudhat maga mögött. TV + Sztárok--Tehetséges és jóképű - Meg Ryan és Dennis Quaid 23 éves fia igazi sztáralkathttp://www.life.hu/sztarok/20160223-meg-ryan-szineszno-dennis-quaiddal-kozos-fia-jack-igazi-sztaralkat-es-nagyon-jokepu.htmlA színésznő Dennis Quaiddal közös fia, Jack nagyon hálás szüleinek amiért engedték, hogy tehetségét kibontakoztathassa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.