Liptai Claudia Majka oldalán tündököl majd a TV2 képernyőjén

TV2 Friderikusz Nagy Duett Liptai Claudia Majka Hajdú Péter Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettben a rapper váltja Tillát és Claudiával együtt vezetik majd a sztárokat megénekeltető műsort.

A Nagy Duett, amelyben igazi nagyágyúk mérik össze énektudásukat, Liptai Claudia és Majka párosával tér vissza a képernyőre, ők vezénylik majd le a megújult zsűri és a közönség előtt a 24 híresség – 12 sztárpár – csatáját. Visszatér a képernyőre a televíziós legenda, Friderikusz Sándor is. Az interjúkészítés nagymestere ismét izgalmas vendégekkel bútorozik össze az Összezárva Friderikusszal harmadik évadában.

Fotó: Mudra László [origo]

A hétköznap esték március közepétől a jóleső sztárvacsorák jegyében telnek, új epizódokkal tér vissza a Hal a tortán – A küldetés egy különös csavarral, ugyanis Kovács Lázár séf meglepő feladatot ad hétről hétre a játékosoknak. Miután hírességeink kifőzőcskézték magukat, eddig ismeretlen kihívás elé állítják Magyarország sztárpárjait egy vadonatúj gameshow formájában. A Drágám, add az életed! című műsorban a hölgyek különböző próbatételek teljesítésével tesztelik párjaik rátermettségét. Az esti pihenés azonban itt még nem ér véget, hiszen folytatódik a SuperTV2 celeb-realityje, az Édes Élet, amiben a sztárélet minden apró részletére fény derül. És mivel hírességekből sosem elég, ezért minden hétköznap este jelentkezik a Red Carpet című sztárhíradó. Sőt, Hajdú Péter is vadonatúj szórakoztató show-val érkezik, indul a Showtime Hajdú Péterrel. Sztárjainkra olyan megpróbáltatások, játékos kihívások várnak a kéthetente jelentkező produkcióban, amilyenek magyar televízióban eddig még nem voltak láthatóak.

Tematikus műsorokban sem lesz hiány tavasszal, újdonságként indul többek között az Ízes élet Pataky Péter séf vezetésével a gasztro-műsorok kedvelőinek, valamint új műsorvezetővel, Erdélyi Mónikával folytatódik az Egészség Kalauz. Az autók szerelmeseit Istenes László várja az a'la Car-ban, a divatkedvelőket aTűsarok Orosz Barbarával, és természetesen a Trendmánia Görög Zitával, míg az otthonszépítés iránt érdeklődőket az Otthon a kertben és a Falforgatók című magazinok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.