Fülöp-szigetek Bódi Sylvi gorilla majom Fenevad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy fekete műgorilla ölében pihent meg, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Bódi Sylvi éppen a Fülöp-szigeteken tengeti a napjait, ahonnan csodás fotókat posztolt. A modell nemrég gyönyörű tengeri csillagokkal barátkozott, ám napnyugtával egy ijesztőbb társat keresett magának. Még szerencse, hogy a képen látható fekete gorilla nem igazi, így Sylvi bátran ücsöröghet az ölében.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Lilu lakatfalat emelt maga köréhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-musorvezetoje-a-szerelmesek-lakatfala-elott-pozolt.htmlAz RTL Klub műsorvezetője újra útra kelt, hogy eltűnt családtagok után nyomozzon és Pécsett, a szerelmesek lakatjainak társaságában pózolt.TV + Sztárok--Megszületett a Barátok közt-babahttp://www.life.hu/sztarok/20160224-megszuletett-a-baratok-kozt-baba-a-kiss-ramona-altal-megformalt-karakter-zsofi-babaja-vilagra-jott.htmlA Kiss Ramóna által megformált Szentmihályi Zsófi, a sorozat szőke kismamája, világra hozta gyermekét - a kérdés már csak az: vajon, ez rendbe hozza-e kapcsolatát Tóbiással. TV + Sztárok--Berki Krisztián: "A kislányomnak természetes a szájra puszi"http://www.life.hu/sztarok/20160224-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-kifakadt-mert-sok-tamadas-erte-a-szajrapuszi-okan-amit.htmlA macsónak elege lett a támadásokból, amiket azért kapott, mert kislányával szájra puszit adtak egymásnak Nánási Pál fotóján.TV + Sztárok--A gyönyörű Molnár Andi álomszép helyen nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-molnar-andi-tancosno-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-sztarja-alomszep-helyen-nyaral-balin.htmlA táncos meg sem állt Bali szigetéig, hogy pihenjen, álomszép fotói mellett pedig nem tudtunk elmenni szó nélkül. TV + Sztárok--Szinetár Dóra sugárzik a boldogságtólhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-szinetar-dora-egy-atdolgozott-este-utan-is-sugarzik-a-boldogsagtol.htmlA színésznőn látszik, hogy szakmailag és a magánéletében is révbe ért, szinte sugárzik ugyanis a boldogságtól. Hétvégi fellépésén is igazi dívaként tündökölt. TV + Sztárok--Különleges tortát kért Sarka Kata lánya a szülinapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-sarka-kata-lanya-noncsi-a-szulinapjara-kulonleges-paleo-tortat-kert.htmlNoncsinak nemrég volt a hetedik születésnapja, amelyre különleges édességet, paleotortát kért szüleitől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.