Charlie Sheen állítja: nem fenyegette meg exfeleségét és kislányát

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Elsa -
Charlie Sheen fenyegetőzés tagadás család HIV-vírus megölés Denise Richards exfeleség HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HIV-fertőzött világsztár egy tévéműsor vendégeként öntött tiszta vizet a pohárba exneje, Denise Richards vádaskodásai kapcsán.

Korábban a Life.hu is beszámolt arról, hogy Charlie Sheen egykori felesége, Denise Richards egy közelmúltban benyújtott dokumentum szerint azt állította a HIV-fertőzött világsztárról, hogy terrorban tartotta őt és közös gyermeküket, Lolát.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Elsa

Richards szerint Sheen egészen pontosan azt mondta lányuknak:

Hatalmas fenevad ölébe kucorodott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160225-bodi-sylvi-hatalmas-fenevad-olebe-kucorodott-es-egy-muanyag-gorillaval-pozolt.htmlA modell egy fekete műgorilla ölében pihent meg, ahol láthatóan remekül érezte magát. TV + Sztárok--Ma ünnepli 42. születésnapját Dobó Kata - Szexi fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160225-ma-unnepli-szuletesnapjat-dobo-kata-szexi-szineszno-divattervezo-es-edesanya.htmlElőször modellként szeretett volna érvényesülni, majd a színészi pálya felé vette az irányt. Pályafutása során számtalan hazai produkcióban szerepelt, sőt még több ruhadarab is az ő nevét viseli. TV + Sztárok--Cseke Katinka: „Ostoba csaj vagyok, ami szívemen, az a számon"http://www.life.hu/sztarok/20160225-cseke-katinka-szineszno-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-bevallotta-neha-indulatbol-cselekszik.htmlA színésznő arról mesélt, hogy olyan ember, aki azonnal kimondja, amit gondol és nem rejti véka alá a véleményét. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huNézd meg a melleiről híres Gigi Hadid gyermekkori fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160224-gigi-hadid-gyermekkori-fotoval-lepte-meg-a-rajongokat-mar-gyermekkent-is-hires-volt.htmlA 20 éves modell legtöbbször a pucér képeivel hívja fel magára a figyelmet. Most úgy döntött, hogy egy kicsit nosztalgiázik, és mutat egy családi fotót. TV + Sztárok--Panaszkodtak a Háború és békében felbukkanó pénisz miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160224-a-britek-a-haboru-es-beke-feldolgozasaban-felbukkano-penisz-miatt-panaszkodtak.htmlA Háború és béke BBC-s feldolgozásában többen is kifogásoltak egy merész jelenetet. Az egyik színész férfiasságát ugyanis teljes valójában megmutatták a nézőknek. TV + Sztárok--Lilu lakatfalat emelt maga köréhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-musorvezetoje-a-szerelmesek-lakatfala-elott-pozolt.htmlAz RTL Klub műsorvezetője újra útra kelt, hogy eltűnt családtagok után nyomozzon és Pécsett, a szerelmesek lakatjainak társaságában pózolt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.