Gesztesi Károly: "Nem iszom egy ideig, ez egészen biztos"

diéta színész ivás Gesztesi Károly alkohol Izrael bók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nemrég Izraelben pihent, méghozzá három fiával, így igazi családi kalandozásban volt részük. A kikapcsolódás jót tett Gesztesinek, aki elárulta: alkohol-diétába kezd. 

Gezstesi Károly az életében bekövetkezett hullámvölgy után megrázta magát és hamarosan diétába kezd, amiről a hot! magazinban mesélt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Szegeden a barátimmal szórakozunk kicsit, aztán nem iszom egy ideig, ez egészen biztos. Hat hónapos diétába kezdek; ez pedig nálam azt jelneti, hogy nem az ételből veszek vissza, hanem az alkoholból" – mesélte a színész, aki miután fiaival hazaérkezett Izraelből, a következő dícséretet kapta Panka lányától:

„Apa, ki vagy cserélve! Tele vagy energiával" – a színész állítja, ennél szebb bókot nem is kaphatott volna.

Cseke Katinka: „Ostoba csaj vagyok, ami szívemen, az a számon"http://www.life.hu/sztarok/20160225-cseke-katinka-szineszno-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-bevallotta-neha-indulatbol-cselekszik.htmlA színésznő arról mesélt, hogy olyan ember, aki azonnal kimondja, amit gondol és nem rejti véka alá a véleményét. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huD. Tóth Kriszta nem ülne be Ábel Anita helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20160225-d-toth-kriszta-nem-ulne-be-abel-anita-helyere-a-heti-hetesbe.htmlAmikor kiderült, hogy Ábel Anita az RTL II-n futó Heti hetesből a TV2-höz igazol, több női műsorvezető neve is felmerült, hogy majd ő ülnek a helyére. Egyes lapok Krizsó Szilviát és Jakupcsek Gabriellát, mások D. Tóth Krisztát emlegették. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNézd meg a melleiről híres Gigi Hadid gyermekkori fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160224-gigi-hadid-gyermekkori-fotoval-lepte-meg-a-rajongokat-mar-gyermekkent-is-hires-volt.htmlA 20 éves modell legtöbbször a pucér képeivel hívja fel magára a figyelmet. Most úgy döntött, hogy egy kicsit nosztalgiázik, és mutat egy családi fotót. TV + Sztárok--Mi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Panaszkodtak a Háború és békében felbukkanó pénisz miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160224-a-britek-a-haboru-es-beke-feldolgozasaban-felbukkano-penisz-miatt-panaszkodtak.htmlA Háború és béke BBC-s feldolgozásában többen is kifogásoltak egy merész jelenetet. Az egyik színész férfiasságát ugyanis teljes valójában megmutatták a nézőknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.