Nem túl sok ez kicsit? Lehúzott nadrággal szelfizett Khloe Kardashian

retusálás Twitter Khloe Kardashian szelfi punci nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem világos, hogy a K mint Kardashian valóságshow sztárja a hasát, avagy a micsodáját akarta közszemlére tenni Twitteren.

Ha valamiben nagyon jó a Kardashian-Jenner család, az a botránykeltés. Nincs ezzel másképp Kim Kardashian 31 éves húga sem. A valóságshow-sztár, aki nemrég indította el saját műsorát, a Coctails with Khloét, ezúttal Twitteren borzolta a kedélyeket több ízben is ezzel a fényképével:

Ott bizony valami nagyon nem stimmel. Forrás: Twitter/Khloe Kardashian

A nemi szervéig lehúzott nadrágját még mindig nem igazán értjük (talán a hasát akarta promotálni vele), a kommentelők azonban nem ezért akadtak ki a legjobban, hanem a retusálás miatt. Az első alkalommal feltöltött képen ugyanis nem csupán a tükör, hanem az ajtó vonala sem stimmelt, ami bizony azonnal elárulta, hogy Khloe meghamisította a fotót. A sztár később levette, és feltöltötte az eredeti változatot.

Daniel Craig kilépett: nem lesz többé James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-daniel-craig-szinesz-kilepett-a-james-bond-filmsorozatbol-nem-alakitja-tobbe-a-titkosugynokot.htmlA hírt Mark Strong hintette el egy nemrég adott interjújában: Daniel Craig nem bújik többé a 007-es ügynök szerepébe. TV + Sztárok--Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"http://www.life.hu/sztarok/20160225-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-a-bortoneletrol-beszelt.htmlA mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól. TV + SztárokOrigoMi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--"A Berki heréje nem lett megnyomkodva"http://www.life.hu/sztarok/20160224-bulvarrap-hegyi-rolival-a-berki-hereje-nem-lett-megnyomkodva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + Sztárok--"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.