Ma ünnepli 42. születésnapját Dobó Kata - Szexi fotók!

édesanya Dobó Kata színésznő kollekció szexi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először modellként szeretett volna érvényesülni, majd a színészi pálya felé vette az irányt. Pályafutása során számtalan hazai produkcióban szerepelt, sőt még több ruhadarab is az ő nevét viseli. 

A színésznő Kovács Katalin néven született 1974. február 25-én Győrben. Legtöbben A Miniszter félrelép című filmből ismerhetik, melynek producere Andy Vajna volt. Ő javasolta neki, hogy a vezetéknevét változtassa meg inkább Dobóra, mert ezt külföldön könnyebben ejtik ki az emberek.

Dobó Kata a Válótársakban Forrás: RTL Klub

Később számtalan hazai moziban szerepelt, ezek közül a leghíresebbek az Ámbár tanár úr, az Európa Expressz, vagy a Szabadság, szerelem. Kevesen tudják, de majdnem szerepelt a Trója című amerikai szuperprodukcióban, de Heléna szerepét végül a német Diane Kruger kapta meg.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Magánélete mindig elég viharos volt. A nyilvánosság előtt élt leghosszabb kapcsolatban Andy Vajnával, akivel még Kata karrierje elején találtak egymásra. A színésznő ma már maga mögött hagyta a múltat, és Anger Zsolt oldalán találta meg a boldogságot. Egy csodaszép kislány édesanyja.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Többször kacsingatott a divatszakmával is: Vágó Rékával cipőtervezőként lepte meg rajongóit, 2014-ben pedig egy csodás ruhakollekciót álmodott meg Cakó Kinga divattervezővel.

Dobó Kata és Vágó Réka fantasztikus kollekciót tervezett Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

5 kérdés a szépségről: Dobó Kata

Dobó Kata főképp a klasszikus elegancia híve, legyen szó öltözködésről, sminkelésről vagy bőrápolásról. A csinos magyar színésznő elmesélte nekünk a különleges szépségtrükkjeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.