Jakupcsek Gabriella: "Már semmitől sem ijedek meg"

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel -
MTVA menesztés TV2 műsorvezető munka Jakupcsek Gabriella műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella még a Life.hu riporterének nyilatkozta, hogy időre van szüksége, hogy átgondolja mi is az ő dolga, mit szeretne a későbbiekben csinálni. A Best magazin azonban most egy vele készült, korábbi beszélgetést idézett fel, melyben elmondta, miből fog élni, ha munka nélkül marad. 

A Ridikül és a Magyarország, szeretlek! műsorvezetőjét még tavaly decemberben menesztették állásából, azóta pedig több találgatás látott azzal kapcsolatban napvilágot, hogy hol folytathatja a nézők kedvence. Jakupcsek Gabriella a Life.hu riporterének azonban elmondta: még időre van szükség ahhoz, hogy kiderüljön, mi is lesz az ő további dolga.

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

Ezzel kapcsolatban most a Best magazin idézett fel egy vele készült korábbi beszélgetést, melyben arról mesélt, miből fog megélni, ha munka nélkül marad. "Én már semmitől nem ijedek meg. Amikor a lányom, Emma született, egy másik televíziónál nagyon jó munkát, állást hagytam ott érte. Akinek három gyereke van, és szeretné őket tisztességgel tanítani, annak nehéz a pénzgyűjtögetés. Nem vagyok üzletasszony, nem vagyok módos ember. Nem tudtam felhalmozni tartalékokat. És nekem Emma felnevelése még hátra van" - mondta akkor Jakupcsek, aki azt is elárulta korábban, mennyire kötődött a Ridikülhöz.

"Ennek a műsornak köszönhetem, hogy nyitottabb lettem, őszintén tudok szinte mindenről beszélni. Megtanultam, hogy nincs mit takargatnom, semmi olyan nem történt velem, ami bárki mással ne történt volna meg" - tette hozzá a műsorvezető.

Áprilistól már képernyőre kerülhet a Heti Hetesben?

Több híresztelés is felmerült azzal kapcsolatban, hogy esetleg Jakupcsek Gabriella válthatja majd a Heti Hetesben Ábel Anitát, aki a TV2-höz igazolt. A Best ezzel kapcsolatban megkereste a műsor főszerkesztőjét, Ónodi Györgyit, aki a következőket mondta: "Megkerestük Gabriellát, de egyelőre semmi konkrétum, vagy előrelépés nincs az ügyben, mert még nem adott választ. Ha úgy alakul, hogy elfogadja a meghívásunkat, akkor március közepén vagy április elején kerülhet képernyőre leghamarabb."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.