Gyilkossági ügybe keveredett Johnny Depp

Forrás: AFP/Kevin Winter -
gyilkosság rendőrség Johnny Depp nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész körül nem nyugszanak a kedélyek. Kiderült, hogy felmerült a neve egy gyilkossági ügyben.

Johnny Depp élete akár idilli is lehetne gyönyörű felesége, Amber Heard színésznő oldalán, azonban sajnos nem nyugodhat meg a színész, ugyanis egy rejtélyes gyilkossági ügy középpontjában áll.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A színész a 90-es évek végén éttermet nyitott az Anthony Fox nevű üzlettársával. Johnnyt azonban néhány év elteltével sikkasztással és hűtlen kezeléssel gyanúsították, melyet Fox bizonyítani is tudott volna - írja a Radar Online. Az üzlettárs viszont rejtélyes módon eltűnt, és nem is került elő. Azóta 14 év telt el, és a rendőrség szerint Fox valószínűleg meghalt. A férfi családja úgy véli, azért tüntették el, hogy ne tudjon tanúskodni a színész és még néhány társa ellen. Ugyan azóta sok idő eltelt, a rendőrség elárulta, hogy még nem zárult le a nyomozás.

Lopással vádolják A Dal versenyzőjét, Petruska Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20160226-petruska-andrast-a-dal-versenyzojet-azzal-vadoljak-hogy-dala-nem-teljesen-a-sajat-szerzemenye.htmlAzzal a rágalommal illetik az énekesest, hogy dala egy híres főcímzenének a másolata, vagy legalábbis kísértetiesen hasonlít hozzá. TV + Sztárok--Így néz ki Pamela Anderson 48 évesen és pucéranhttp://www.life.hu/sztarok/20160225-pamela-anderson-levetkozott.htmlPamela Anderson az évekkel párhuzamban már levetkőzte gátlásait, és ruháitól is megszabadult egy-egy fotózás kedvéért, ám rég nem láthattuk úgy, ahogy most: teljesen meztelenül. TV + Sztárok--Álomszép helyen eresztette ki a hangját ÉNB Lalihttp://www.life.hu/sztarok/20160225-enb-lali-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-sieles-kozben-eresztette-ki-a-hangjat.htmlHarmadik alkalommal forgatott a gyönyörű osztrák síparadicsomban az Éjjel - Nappal Budapest stábja. TV + Sztárok--Görög Zita próbababának állthttp://www.life.hu/sztarok/20160225-gorog-zita-modell-fotos-probababanak-allt-egy-uzletben.htmlA csinos modell egy üzletben vicceskedett - vajon akadt olyan, aki azt hitte tényleg egy műbabát lát? TV + Sztárok--Iszak Eszti majdnem a mélybe zuhanthttp://www.life.hu/sztarok/20160225-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-majdnem-a-melybe-zuhant-maltan-persze-csak-viccbol.htmlA műsorvezető éppen Máltán kalandozik, ahol a filmes városból küldött vicces fotót rajongóinak. TV + Sztárok--Charlie Sheen állítja: nem fenyegette meg exfeleségét és kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160225-charlie-sheen-szinesz-tagadja-hogy-megfenyegette-exfeleseget-denise-richardsot-hogy-megoli.htmlA HIV-fertőzött világsztár egy tévéműsor vendégeként öntött tiszta vizet a pohárba exneje, Denise Richards vádaskodásai kapcsán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.