konfliktus kihívás Dynamic videó tartozás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal.

Nem hiányzik a kétmillió forint, nem emiatt akarom lerendezni a vitánkat - mondta el a Borsnak Dynamic, aki az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Fight Challenge nevű kihívással rendezné le évek óta húzódó vitáját Berki Krisztiánnal.

Forrás: Facebook/TV2

Eszerint mindkettőjüknek egy akadálypályán kéne végigmenniük, amelynek végén puszta kezükkel ütköznének meg egymással. Berki Krisztián nem reagált a lap megkeresésére. Ahogy a Life.hu korábban megírta, a rapper milliós tartozással vádolta meg a magyar macsót - erről bővebben itt olvashatsz.

Szex és New York fanok figyelem! Cynthia Nixon, Chris Noth és Kristin Davis közös szelfit lőttekhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-a-szex-es-new-york-szineszei-cynthia-nixon-chris-noth-es-kristin-davis-kozos-szelfit-lottek.htmlNagy öröm érte vasárnap délután a Szex és New York-fanokat, legnagyobb kedvenceink ugyanis közös képen szereplenek. A fotót a Charlotte-ot alakító színésznő tette közzé.TV + Sztárok--Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-vujity-tvrtko-facebook-oldalan-osztotta-meg-valojaban-mennyi-penzt-keresett-a-tv2nel.htmlRengeteg helyen megírták ma, hogy mennyi pénzt kapott a műsorvezető a csatornától. Vujity Tvrtko ezeket a téves információkat szerette volna tisztázni posztjával. TV + Sztárok--Liptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortánhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-liptai-claudiaval-a-tv2-musorvezetojevel-es-tillaval-tv2-musorvezetoje-megujult-a-hal-a-tortan-adasa.htmlMárciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. TV + Sztárok--"Hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok" - Freddie fontos üzenetet tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-freddie-fehervari-gabor-alfred-fontos-uzenetet-tett-kozze-kozossegi-oldalan.htmlSzombat este eldőlt, hogy Fehérvári Gábor Alfréd képviseli hazánkat májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon. Freddie tegnap interjút adott a Life.hu-nak, vasárnap pedig fontos üzenetet tett közzé közösségi oldalán.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzen a helyen végezhet Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-ezen-a-helyen-vegezhet-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-spoon-szerint.htmlA Life.hu riportere a tavalyi fellépőcsapattal, a Spoonnal beszélgetett. A srácok állítják, nem is tudtak kinek szurkolni, annyi jó volt...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBoth Miklós még keresi Freddie-ben Freddie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160228-both-miklos-a-dal-zsuritagja-petruskanak-szurkolt.htmlA zsűritag, Both Miklós Petruskát szerette volna A Dal győztesének, de úgy sem csalódott, hogy Freddie nyert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.