Liptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortán

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi TV2 Hal a tortán Tilla Liptai Claudia Tóth Vera Till Attila Sipos Tamás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán.

Az első héten Liptai Claudia és Till Attila, Sipos Péter és Sipos Tamás, valamint Tóth Vera és Tóth Gabi ragadnak fakanalat.

Forrás: TV2

Március 16-án teljesen megújulva tér vissza a TV2 képernyőjére a Hal a tortán – A küldetés. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-reality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését. A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van a tervezett ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait „nyerik meg". Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, ami során jó pár nehezítést kapnak, van, hogy óriás fakanállal kell kevergetni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

"A műsor új szabályainak köszönhetően igazán izgalmas lesz a főzés, hiszen a sztárok nem mindig azt készítik, amit szeretnének, sőt! Garantálom, hogy nem lesz könnyű dolguk! Küldetésre fel!"– mondta Lázár Chef.

Az első adáshéten párokban főznek a sztárok. Liptai Claudia Tillával, Sipos Péter a testvérével, Tamással, míg Tóth Vera a húgával, Gabival száll versenybe a legjobb szakács címért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.