Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nél

Forrás: TV2 -
TV2 Facebook Vujity Tvrtko fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg helyen megírták ma, hogy mennyi pénzt kapott a műsorvezető a csatornától. Vujity Tvrtko ezeket a téves információkat szerette volna tisztázni posztjával.

Vujity Tvrtko február 26-én búcsúzott el végleg a TV2-től, ahol 1997 óta dolgozott. Csak sejteni lehet, hogy mi vezetett a műsorvezető kirúgásához. Sokan valószínűnek tartják, hogy a csatorna nem tolerálta azt a vitát, ami közte és Berki Krisztián között kialakult.

Forrás: TV2

Egy, a neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva ma sok helyen megjelent, hogy Vujity Tvrtko pontosan mennyit is keresett a TV2-nél. Az illető szerint a riporternek egymillió forintos fizetése volt, de a jelek szerint ez nem igaz. A tévés fontosnak tartotta, hogy mindenki tisztában legyen a valósággal, ezért pontosan kiírta közösségi oldalára, hogy valójában mennyit kapott a csatornától.

Forrás: TV2

“A mai napon neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva megjelent, majd a fél magyar sajtó átvette a hírt, miszerint egymillió forintos fizetésem volt a TV2-nél. Emellett "szerződésem részletei" és több más valótlanság is nyilvánosságra került. Sem sárdobálásra, sem nyilvános veszekedésre nem vagyok kapható. Bár csak rám tartozik, de a további találgatásokat megelőzendő, közlöm: 2016. januári fizetésem 272.000 forint volt, a többi is az egymilliós összeg 30%-a körül mozgott, az elvégzett munkák függvényében” - számolt be az igazságról a műsorvezető. Megkérte a “nevüket elhallgató informátorokat”, hogy ne generáljanak hamis híreket. Hozzátette, hogy tisztelettel gondol a TV2-re, azért viszont szomorú, hogy ilyeneket kell kiírnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.