Jacob Tremblay meghódította Sofia Vergara szívét

Oscar-díj fotó színész Jacob Tremblay Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 éves kisfiút lassan egész Hollywood imádja, persze nem ok nélkül. A szoba sztárja mindenkivel megtalálja a közös hangot, és rögtön leveszi a lábáról a legnagyobb sztárokat is. 

A kisfiú Instagramja már most tele van a legnagyobb színészekkel készült fotókkal, melyek többsége az Oscar-gálán készült. Persze Sofia Vergara sem maradhatott ki a sorból, akivel még egy közös kép is készült. Jacob ezt fűzte a bejegyzés mellé: "Én mennyit öregedtem...De Sofia Vergara egy napot se!"

Forrás: Instagram/Jacob Tremblay

A világ legsikeresebb asszonyai: Anna Wintourhttp://www.life.hu/csalad/20160229-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai.htmlKeménykezű diktátor, aki nemcsak a divat, hanem egyben a világ egyik legbefolyásosabb nője is. Anna Wintour hosszú évek óta ül a trónján, ahonnan magától leszállni már sosem fog. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk soron következő részében ismét egy nemzetközi sikertörténetet mutatunk be. Család--Csak úgy ragyog a várandós Csobot Adél: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160228-csobot-adel-enekesno-nagyon-szep-a-terhessege-alatt-ujabb-fotot-tett-kozze.htmlAzt már tudjuk, hogy Istenes Bence kedvesénél március 7-e a határidő, de sajnos a csodaszép kismama egyelőre nem sokat árult el a terhességéről. Ezért is örülünk nagyon, amikor friss fotót tesz közzé magáról. CsaládOrigoVajna Timi angyalszárnyakat növesztett Los Angelesbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160301-vajna-timi-andy-vajna-felesege-angyalla-valtozott-los-angelesben.htmlKaliforniában nem kell sokáig várni rá, hogy szárnyakat növesszen valaki, hiszen az angyalok városában minden lehetséges. TV + Sztárok--Elton Johnnak nem lehet több gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20160301-elton-johnnak-nem-lesz-tobb-gyereke.htmlAz már biztos, hogy soha többé nem lesz Elton John and David Furnish harmadik gyermekéről szóló hír. A pár ugyanis nem akar több gyereket, Elton pedig nem cáfolta, hogy vazektómián esett át. TV + SztárokAFPKlausmann Viktor: "Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-klausmann-viktor-nem-akar-ujranosulni.htmlKlausmann Viktor ötvenévesen is tele van energiával: Strandot üzemeltet, síoktatóként, rendezvényszervezőként és speciális mentőként dolgozik, emellett pedig családapa. De mi a helyzet a szerelemmel? TV + Sztárok--Rúzsa Magdi koncertjén kis baki okozott nagy izgalmathttp://www.life.hu/sztarok/20160229-ruzsa-magdi-megasztar-gyoztes-enekesnonek-kis-baki-okozott-nagy-izgalmat-a-koncertjen.htmlAz énekesnő elárulta, a ráadáskoncerten történt egy kisebb malőr, ami hatalmas izgalmat okozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.